Hvordan kan jeg fikse min Frigidaire tørketrommel?

January 20

En nonworking tørketrommel kan tette opp tøyet syklus, frustrere deg til å ingen ende, og i verste fall ødelegge klærne. Det er flere måter å feilsøke en feil tørketrommel. Avhengig av problemet ditt, kan du fikse det hjemme.

Bruksanvisning

Hvordan kan jeg fikse min Frigidaire tørketrommel?

1 flere vanlige problemer vil stoppe en Frigidaire tørketrommel fra arbeidslivet. Noen av disse hyppige problemene er: blåser bare kald luft, tett ventil og unaturlig humming eller summende lyder. Hvis du nøyaktig kan finne kilden til problemet, vil du ha en bedre sjanse til å reparere det og hindre at det skjer igjen.

2 Finn ut om problemet er relatert til lufting. Mange problemer oppstår fra tilstoppede vents etter en lang periode med bruk. Kontroller først lo nettet for å sørge for at den er ren og fri for rusk. Deretter demontere tørketrommelen eksos ventilen. Hvis det er tett eller sterkt skadet, må den byttes ut. Hvis du har en plastkanal for en ventil, vil du ønsker å endre den til en metall-bekledde en; plast de kan være brannfarlig.

3 Finn ut om problemet er kald luft blir brukt til å tørke klær. Hvis varmen ikke blir generert, vil du sannsynligvis nødt til å erstatte de varme spoler som fungerer som tørkemiddelet. For å få tilgang til disse spoler, ta kontakt med brukerhåndboken, men de er vanligvis plassert i fronten av tørketrommelen.

4. Finn ut om tørketrommelen går i det hele tatt. Ofte vil tørketrommel strømledninger korrodere og gå i oppløsning, slik at hele maskinen ikke virker. Sjekk alle ledninger som fører til tørketrommelen og inn i veggen for tegn på slitasje. Ofte disse vil forekomme nær strømledningen som fører inn i tørketrommel enhet. Hvis du finner de er brent, må de skiftes ut og plassert på et nytt sted for å hindre at dette skjer igjen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com