Hvorfor en front-load Kenmore Vaskemaskin fylle med vann selv når det ikke er på?

November 23

De to viktigste årsakene til at en front-load Kenmore vaskemaskin vil fylle med vann når den ikke er slått på er at vannet innløpsventilen er åpen eller avløpet linjen er tett. Den eneste måten å vite sikkert hva som forårsaker maskinen til periodisk fylle med vann er å feilsøke problemet. Selv om vaskemaskinen ellers kan synes å fungere som normalt, ikke kjøre vaskemaskinen til du kan identifisere problemet og fikse det.

Vanninntaksventilen

En front-load Kenmore vaskemaskin har en vanninnløpsventilen som åpnes, slik at vann til å fylle vaskebalje. Når karet er full, lukkes ventilen slik at vann ikke lekker ut. Hvis imidlertid ventilen eller dens forsegling pauser, vann fortsetter å lekke inn i vaskebeholderen hvorvidt skiven er på. Kontakt en vaskemaskin reparasjon tekniker kjent med Kenmore vaskemaskin for å vurdere vanninnløpsventilen tilstand og ytelse. Bytt ut den defekte segl eller ventil hvis nødvendig.

Avløp Linje

Av og til kan en liten artikkel av klær eller objekt angi en Kenmore vaskemaskin renne linje. Når dette skjer, kan det hende at det tar lengre tid for vaskemaskin å renne, og klær kan vises våtere enn normalt etter at syklusen er ferdig. Disse problemene oppstår fordi vannet ikke kan effektivt avslutte avløpet linjen, så det sikkerhetskopierer inn i vaskemaskinen. Gjennomgå front-load vaskemaskin brukerhåndboken for hjelp til å finne en tresko. Avhengig av plasseringen av hindringen, kan du være i stand til å fjerne det selv. Men hvis det har kommet inn i vaskemaskinen viktigste avløpet linjen, vil du sannsynligvis trenger å kontakte en sertifisert rørlegger til å ha blokkeringen fjernet.

balanse Ring

Visse front-load Kenmore vaskemaskiner har en balanse ring som gjør at vaskebalje til å spinne konsekvent og jevnt i en sirkulær bevegelse. Ringen er fylt med en saltoppløsning eller saltvann løsning, og er festet til den indre vaskebeholderen. Hvis balansen ring blir skadet og begynner å lekke, vil du sannsynligvis finne vann i vaskemaskinen når maskinen er slått av. Kontakt en vaskemaskin reparasjon tekniker for å erstatte dårlig ringen.

betraktninger

Pass på at avløpsslangen ikke er lengre enn 8 fot for en bolig-size front-load Kenmore vaskemaskin. En bolig-size front-lasting vaskemaskin er ikke ment å pumpe vann utover 8 fot. Hvis slangen er lengre enn 8 fot, er du ansvarlig for å se vannet tilbake til vaskemaskinen etter at den har blitt pumpet ut, fordi pumpen ikke har kapasitet til å presse vannet noen lenger ned slangen å fullstendig eliminere den. Kutt slangen for å gjøre den kortere.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com