Slik reparerer Burnt Carpet

December 22

Slik reparerer Burnt Carpet


Burnt teppe kan være skjemmende. Ikke bruke mye penger å ansette profesjonell teppe reparasjon. Hvis du ved et uhell brent teppe, kan du gjøre det mindre synlige med noen enkle triks. Det er ingen idiotsikker måte å gjøre teppet ser helt ny etter en brenne, men du kan være i stand til å reparere teppet og skjule noen av brenningen.

Bruksanvisning

1 Scrub det forbrente området teppe forsiktig med lett sandpapir for å bli kvitt de smeltet fibrene. Hvis det er en liten brannskade, bør dette bli kvitt mye av fibrene.

2 Bruk en barberhøvel eller saks for å klippe flere smeltet fibrene bort fra teppet. Skjær fibrene bare opp til det punktet hvor de brenner.

3 Vacuum brent teppe området for å bli kvitt løs aske og annet rusk.

4 Skjær ut det forbrente området av teppet hvis det brenner er fortsatt svært merkbar. Bruk et verktøy kniv til å kutte 2 inches rundt hele brent teppe delen. Bare kuttet ut teppet. Ikke kutt for dypt eller du vil skade gulvet under.

5 Plasser kuttet ut av brent teppe på en ut-av-det-måten område av teppet. Bruk cut-out av brent teppe å kutte ut en del av teppet like i størrelse. Du kan også kjøpe et stykke teppe å erstatte den gamle.

6. Påfør en vanntett lim på baksiden av nyklippet teppe og legg den i stedet for den gamle brent teppe. Sørg for å sette lim langs kantene slik at den holder seg til den andre teppet.

7 La området tørke i 24 timer. Dette vil sikre at limet har tørket.

8 Pensle teppe forsiktig slik at den blir enda.

Hint

  • Vanntett lim er tilgjengelig på de fleste hjem forbedring butikkene.
  • Små brente områder kan erstattes med fibre fra en annen lapp av teppet.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com