Slik installerer en garasjeport Vær Seal

October 21

Slik installerer en garasjeport Vær Seal


Garasjeporter er laget av materialer som kontrakten og utvide i skiftende værforhold, og været segl festet til den endres rett sammen med den. Til slutt, deler av tetningen sprekk, eller til og med sprekke av, og at kald luft og smuss til bare feie i henhold til den plass, og forårsake problemer helt inn i huset. Installere nye været forseglingen på garasjeporten er noe de fleste huseiere kan gjøre selv, og på kort tid. Bruke et tetningslisten kit for bunnen av døren.

Bruksanvisning

1 Løft opp døren til en høyde der du kan godt fungere.

2 Fjern alt av den gamle pakningen og relaterte materialer som gamle spiker eller stifter. Hvis du ikke kan fjerne spiker eller stifter, hamre dem flate til bunnen av døren slik at de ikke henger den nye weather.

3 Sand bunnen av døren og børste på et lag med klar trebeskyttelse over hele lengden, ved hjelp av en pensel.

4 Rull ut weather materiale og sjekk at det er lenge nok uten å måtte strekke det å komme til slutten. Skjær av noen fillete ender med saks.

5 Plasser strimmel, slik at eventuelt overhengende lengde faller på innsiden av døren, og slik at materialet ikke fanger inn i dørkarmen under bevegelse. Staple gjennom stripe med stiftepistol, nær bunnen roller braketten på gulvet slutten av døren.

6. Stifte over lengden til den andre enden, slik at 3 inches mellom stifter. Stopp en fot før enden av døren og trimme ned strimmelen slik at enden er selv med døren. Avslutt stifting det stykke.

7 Hammer i negler mellom stiftene. Når slutten av stripe og fest den til de to nederste rullebrak som opererer dørens kabelen. Bor i nye spikerhull hvis det ikke er noen tilgjengelige.

Hint

  • Arbeid på en solrik dag å dra nytte av hvor mye lys som kommer i pakning for å se etter hull.
  • Tetningslisten er solid gummi og ikke puster, slik at fuktighet kan samle mellom den og porten.
  • Staples vil ikke holde stripen av seg selv, men å sette dem i første hjelper deg å holde kontroll over materialet mens du installerer den.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com