Hvordan Trim en snøball Bush

August 24

Snowball busker har vakre store blomster og, avhengig av størrelsen på busken, kan vokse hundrevis av vakre snøballformede blomster fra tidlig vår til begynnelsen av sommermånedene. Snowball busker, en del av Viburnum arter, krever full eller delvis sol og har store, lilla eller røde blader i løpet av høstmånedene. De er veldig lett å ta vare på og kan være en del av en hekk eller vokst enkeltvis. Riktig beskjæring er viktig å holde snøball bush ser sitt beste for mange sesonger framover.

Bruksanvisning

1 Trim etter blomstringen har begynt i vårmånedene. Snowball busker blomstrer på fjorårets vekst, så beskjæring bør gjøres kort tid etter blomstringen har nådd sitt høydepunkt for best resultat. Dette gjør at planten til å vokse raskt i sommermånedene og har mange knopper neste år.

2 Avgjør om du ønsker å opprettholde høyde og form, eller hvis du ønsker å kutte planten tilbake fordi det er for uhåndterlig.

3 Beskjær kvist eller gren ved hjelp av beskjæringssakser der den møter den overordnede stammen for bare noen få inches hvis du ønsker å opprettholde sin størrelse og form. Bli kvitt den eldste stengler og lengste stammer først.

4 Kutt høyeste stilkene til bakkenivå hvis busken har blitt for stor for området. Du kan klippe bort inntil 1/3 av den høyeste stilkene å forme opp Viburnum, ifølge The University of Arizona College of Agriculture.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com