Hvordan holde Pump Soap Fra tilstopping

August 31

Er det noe mer irriterende enn en tett såpedispenser når du vasker hendene dine? Såpen spruter alle hvilken måte gjør en klebrig rotet, ellers ikke klarer å sprute ut i det hele tatt. Rotet blir enda større når du begynner prosessen med å demontere pumpen på leting etter tilstopping skyldige. Den gode nyheten er at ved å følge noen retningslinjer, flytende såpe Squirting uhell og tresko som forårsaket dem vil være en saga blott.

Bruksanvisning

1 Først og fremst sørge for at du bruker riktig type såpe for din spesielle dispenser. Flytende hånd såper er generelt tykkere enn skummende såper, noe som gjør dem mindre sannsynlighet for å fungere i en skummende såpedispenser. Hold deg til den type såpe din dispenser anbefaler.

2 På en ukentlig basis, fjerne pumpen fra dispenser. Fyll en skål med varmt vann, eller rett og slett proppen i vasken og fylle den med varmt vann. Plasser enden av pumpens rør inn i varmt vann, deretter pumpe toppen til all såpe er fjernet fra tuben (vannet skal komme ut klart og såpe gratis når du er ferdig).

3 Etter spyling pumpen i varmt vann, kjøre en piperenser i røret for å fjerne overflødig såpe.

4 Sett pumpen på din dispenser og gjenta prosedyren i en uke.

Hint

  • Ikke glem å vaske resten av dispenseren i løpet av dine ukentlige vedlikeholds økter. Såpe bygger seg opp på utsiden av pumpen fra tid til tid, og håndtaket av pumpen er berørt av skitne hender daglige - det kunne bruke rengjøring, så vel.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com