Hva er de forskjellige størrelser av ovner?

August 28

Hva er de forskjellige størrelser av ovner?


Den grunnleggende måling for komfyr størrelser er bredden, fordi det bestemmer størrelsen på koketoppen areal. Standard bredde starter på 20 inches og går opp til 60 inches. Standardhøyden er 47 inches, som inkluderer benken, som ofte inneholder kontrollene. Ovner er kategorisert som enten en frittstående område eller en platetopp. En frittstående utvalg glir inn i et avgrenset rom. En platetopp er satt inn i et definert område, for eksempel en benkeplate.

En 20-tommers bred Frittstående Range

En 20-tommers bred komfyr er en liten ovn som vanligvis brukes i leiligheter med to til fire brennere. Standardhøyden for denne ovner er 40 inches, som inkluderer backsplash av ovnen som kan huse klokke (hvis ovnen har en) og knotter og ringer som styrer temperaturen for brennerne.

En 30-tommers-Wide Range

Bredden av standard frittstående områdene som finnes i de fleste hjem er 30 inches. Disse områdene har fire brennere av ensartede størrelser, eller de kan ha en brenner som er større for å få plass til store potter og skillets. Standardhøyden for 30-tommers brede ovner er 47 inches, som inkluderer benken.

En 40-tommers-Wide Range

Ovner med doble ovner er vanligvis 40 inches bred. Ovnene er plassert side-ved-side, og den komfyrtopp overflaten har fire til seks brennere. Produsenter har ulike komfyrtopp konfigurasjoner for 40-tommers brede områder. For eksempel kan en fire-brenner utvalg har et senter griddle plate eller grill rist. Andre modeller kan ha en femtedel brenner i sentrum for en stor gryte eller panne, eller de kan ha seks brennere. Disse bredere ovner har en høyde på mellom 47 og 49 inches, måle fra bunnen til toppen av benken.

Den 50-til-60-tommers bred Ranges

Ranges med en bredde på mer enn 40 inches og opp til 60 inches representerer det ypperste i gourmet apparater. Den ekstra bredde gir rom for opp til seks eller åtte brennere og flere ovner. Dette kan være en kombinasjon av en konvensjonell ovn på den ene side og en konveksjon eller trivection ovn på den motsatte side. Konveksjon ovner koker mat raskere og trivection ovner kombinere konveksjon, varmekabler og mikrobølgeovn teknologi for enda raskere matlaging.

topper

Elektriske og gasstopper varierer fra 26 til 36 inches i bredden. Topper brukes i spesialbygde kjøkken. Platetoppen er satt inn i en skredder skåret plass på benken, og ofte brukes i øya kjøkken design. Bredere topper, for eksempel 36-tommers modeller, ofte har en femte brenner, mens de i 26-tommer til 30-tommers utvalg har vanligvis fire brennere, med kontroller og ringer innlemmet i platetopp. Fordi de er i det vesentlige flate enheter, er høyden måling ubetydelig, og bare bredden målingen er tatt i betraktning.

Oven Kapasitet

Den andre standard måling for ovner og områder er ovnen kapasitet. Denne målingen er uttrykt i kubikkfot, og angir hvor mye innvendig plass komfyren eller serien gir. For eksempel, mindre 20-tommers brede ovner har en ovn kapasitet på 2 til 3 kubikkfot; en 30-tommers bred ovn har en tre-til-fire-kubikk-fot kapasitet og en ovn i en 40-tommers bred komfyr kan ha en kapasitet på 4 kubikkmeter eller mer. I tilfellet med doble ovner, kapasiteten for hver enhet er typisk i området fra 3 til 4 kubikkfot.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com