Gjør det selv Knotty Pine tak Installasjon og tetning

November 17

Tretak legge en rikdom og fargedybde til den generelle innredningen av hjemmet. Ferdig og riktig installert, vil en Knotty furu tak vare lenger et hjem. Farget eller shellacked, deretter topp-belagt med polyuretan gjør Knotty pine så lett å rengjøre som malte tak. Flertallet av Knotty furu tak plater er not og fjær, og når de er riktig installert, ingen spiker er synlige. For en naturlig look, bruke en klar finish til Knotty furu og la den naturlige skjønnheten i treverket å vise gjennom.

Tett Knotty Pine

Farging og klart belegg Knotty furu tak plater før installasjon sparer tid og krefter. Det er mye lettere å farge og finish løs styrene i stedet for å klatre en stige for å bruke beis og finish på installerte boards. Eksperimenter på et stykke av Knotty furu tak for å bestemme mengden av flekken til å søke.

Bruke en klar finish gjør rengjøringen installert Knotty furu tak mye enklere. Mengden av skinne i taket er en personlig preferanse. Flat, klar finish har ingen glans, satin en lav glans og høy glans er veldig skinnende.

Installere å Joists

I nye bygg eller tilfeller der det gamle taket er fjernet, påføre klumpete furu boards direkte til taket bjelke, installere styrene tvers av bjelkene. Begynn mot en vegg, og plassere et bord med sporet side til veggen. Nail kanten nærmest veggen så nær veggen som mulig. Dekke disse neglene senere med tak mugg eller trimme. Fortsett til den første raden er på plass. For en sterkere og mer attraktiv installasjon, rave baken ender av Knotty furu. Installer neste rad ved å skyve sporet på tungen av start rad og spikre den til taket bjelke i en vinkel gjennom tungen.

Installere Over Eksisterende tak

Installer Knotty furu boards direkte over tørr vegg som er god stand med ingen åpenbare buler. Nail gjennom Knotty furu i taket bjelke med spiker som er lange nok til å trenge inn i gips og inn i taket bjelke.

På gips tak som er uholdbar, finn tak bjelke og merke det på den eksisterende taket med kritt linjer. Nail lekter på 16-tommers intervaller i motsatt retning. Nail knotty furu tak til furring strimler.

Installere Produsert Knotty Pine

Mange produsert Knotty furu tak er installert med klipp skrudd inn lekter. De lekter smekk på tungen delen av neste rad med tak planker, eliminerer behovet for negler. Dette produktet krever ingen forsegling eller etterbehandling.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com