Virkninger av Wood Mulching

October 28

Virkninger av Wood Mulching


Hvis du ikke har plassert mulch i blomsterbedet, nå er det på tide å vurdere det. En rekke mulches som gress utklipp, furu halm og furubark er tilgjengelig for bruk i hjemmet hagen. Ikke bare legge til disse mulches en ekstra touch til ditt hjem hage, tilbyr de fordeler andre typer mulches kan ikke.

asthetics

Mulching blomsterbed eller staude hagen kan virkelig sette av hagen din og trekke oppmerksomhet til dine spesielle planter. Mange bruker rød sedertre mulch, som de rike røde virkelig skiller seg ut. Furu bark mulch og flis også legge siste hånd på verket i busker, trær og stauder. Treflis også berike jorda som de brytes ned, mens furubark forblir intakt for lengre perioder av gangen og krever færre søknader.

Væskeansamling

Wood mulch rundt trær og blomster kan bidra til å holde fuktigheten i jorda lenger. Ifølge Colorado State University, ved hjelp av tre mulch reduserer mengden av vann som fordamper fra jordoverflaten, noe som reduserer behovet for å vanne hagen din med 25 til 50 prosent. Hvis jorda i hagen din er veldig våt, men du kanskje ikke ønsker å legge til tre mulch. Når overflødig vann er i jorda, kan legge tre mulch holder røttene av plantene dine for våt, forårsaker rot råtne.

Lite vedlikehold

Wood bioklipp holder ugress i å vokse rundt plantene dine, og reduserer behovet for luking eller bruke plantevernmidler for ugrasbekjempelse. Mulches kan også stimulere veksten av gunstige meitemark og andre viktige jordorganismer som forbedrer jordkvaliteten. NC State University sier at å plassere tre mulch i hagen eller blomsterbedet vil redusere sannsynligheten for skadelige jord-borne sykdommer ved å holde sopp bort fra anlegget blader.

betraktninger

Ikke overstige et 1- til 2-tommers dybde når du plasserer mindre størrelse flis i blomsterbedet eller rundt trær. Unngå å plassere mulch rundt trær på en måte som skaper en "vulkan" utseende, da dette fremmer sykdom og forfall. Hold treflis minst 6 inches bort fra trestammer. Unngå å plassere tre mulch i åpen er gjenstand for kraftig vind, som mulch ikke vil holde seg på plass. Den beste tiden å bruke mulch til hagen din er sent på våren, når jorda er varm. Ved søknad gjødsel til plantene dine, er det ikke nødvendig å fjerne mulch. Plasser gjødsel over mulch, og det vil etter hvert siver inn i røttene under vanning eller nedbør.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com