Hvordan henge Priscilla Gardiner

May 31

Priscilla gardiner har en tidløs stil og skjønnhet til dem. De ser fasjonable i et moderne innredet rom. For de som forsøker å oppnå en gammeldags utseende, vil Priscilla gardiner låne en teft av viktoriansk sjarm til rommet. Mange vil se på de overdimensjonerte paneler og lurer på hvordan å henge dem. Hvis Priscilla gardinene ikke henger riktig, vil du miste hele dramatisk effekt.

Bruksanvisning

1 Mål vinduskarmen for å sørge for at gardinene er brede nok. For Priscilla gardiner til å henge skikkelig, må hvert panel for å være minst dobbelt så bred som vinduet du dekker. De er gjort ekstra bred spesielt for dette formålet. For vid er bedre enn ikke bred nok.

2 Installer gardin maskinvare. Priscilla gardiner trenger å henge på et sett med doble gardinstenger. Du kan legge ved to separate stang parentes ved siden av hverandre, eller kjøpe gardinstenger som kommer med den doble vedlegg. Doble rod Pakkene er satt opp slik at en gardin stang festes over toppen av den andre. Man vil ha en kort skaft og en vil være lengre.

3 Legg en Priscilla gardin panel på hver stang. De fleste Priscilla gardiner har ruffles, enten ned en side, eller rundt alle sider. Hvis gardiner bare har en krusning ned den ene siden, og du gjør flere vinduer, sørg for å henge dem på riktig måte. Bakpanelet ruffle skal vende den ene siden av vinduet og frontpanelet ruffle skal vende den andre retningen.

4 Skyv bakpanelet over hele vindusområdet, justere innsamlingen skal være ensartet. Gjør det samme med frontpanelet på den andre gardin stang. Priscilla gardiner krever slips ryggen og vanligvis kommer med matchende seg. Hvis de ikke gjorde det, kan du kjøpe slips ryggen av ditt valg, eller du kan bruke bånd eller blonder.

5 Samle siden med krusning og bringe den mot den andre siden av vinduet. Knytte det tilbake på samme måte som noen gardin er knyttet opp. Slip tie tilbake rundt gardinen og fest den til veggen omtrent midtveis opp vinduet. Priscilla slips ryggen er generelt lengre enn vanlig. Båndet tilbake skal nå nesten til midten av vindusområdet. Fest bakpanelet til motsatt side av vinduet på samme måte.

6 Trekk deler av hvert panel løst fra båndet tilbake, slik at ruffled panelene drapere tvers av hverandre i midten av vinduet. Bestemme hvor mye av en swag det bør være der de to panelene krysse er et personlig valg. Juster gardinene for å oppnå en effekt som er behagelig for deg.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com