Typer gress for plener

August 8

Hvis gresset er alltid grønnere på den andre siden av gjerdet, kan naboen din har en annen type gress enn du gjør. Det finnes mange typer gress som kan plantes i plenen. Velge riktig gresset for verftet betyr at du må vurdere dine ønsker, din verftet funksjoner, klimaet ditt område og hvordan du ønsker å plante gress. I tillegg har noen gresstyper er høyere vedlikehold enn andre. Når du vet de ulike gress å velge mellom, vil plante din drøm plenen være en lek.

Creeping Grass

Creeping gress får sitt navn fra sin snikende vekst vane. Nye skudd utvikle seg fra jordstengler eller utløpere. Rhizomes er noder på underjordiske stengler og utløpere er horisontalt voksende stammer over bakken. Noen snikende gress er spredt av jordstengler, utløpere eller begge deler. Kentucky bluegrass og rødsvingel er to varianter av snikende gress som spres av jordstengler. Buffalo gress, krypkvein, grov bluegrass og St. Augustine gress er spredt ved utløpere. Begge utløpere og jordstengler spredt Bermuda gress, kolonial bentgrass, kikuyugrass, kysten paspalu og zoysia gress.

Bunch Grass

Bunchgrass er en flerårig grasarter som vokser i karakteristiske klumper. Disse klumpene har dype røtter som er i stand til å få fuktighet fra dypt i jorden. Bunchgrass ikke vokser i sod-lignende tepper. Det er ideelt for varmere og tørketrommel klima. Fordi bunchgrass vokser i klynger, er det ikke så populært valg for plen.

Cool Season Grass

De som bor i områder som strekker seg fra nord grensen av det kontinentale USA ned til en linje som strekker seg fra midten California til Pennsylvania trenger å plante kjølige sesongen gress i sine verft. En overgang område som går fra midten California ned til det sørlige California og over til North Carolina kan noen ganger komme unna med en blanding av både varm og kald årstid gress. Kjølige sesongen gress gjør vanligvis bedre i overgangsperioden enn varme varianter.

Hvis det er mye av foten trafikk i en bestemt verftet bør flerårig raigras og høye svingel gress velges. Begge disse typer gress tåler de fleste typer jordsmonn. Flerårig raigras krever full sol, mens høye svingel vil trives i delvis sol og skygge.

Bentgrass, bluegrass og fint svingel er alle egnede kjølige sesongen gress som tåler lett trafikk. Fin svingel tåler de fleste typer jord, og vil tolerere både sol og skygge. Bentgrass tåler sur jord, og bluegrass krever nøytral jord å vokse. Begge bentgrass og bluegrass trenger full Søn

Varm Sesong Grass

Beboere i sørstatene generelt må plante varm årstid gress. Bahia, Bermuda, tusenbein, St. Augustine og zoysia er alle populære varme årstid gress. Bahia gresset tåler de fleste typer jord og trenger full til moderat sol for å overleve. Bermuda gress behov tenne strukturert jord og full Søn Centipede gress vil vokse i sur jord i full til delvis sollys. St. Augustine gress foretrekker sandholdig jord og full eller delvis sol. Zoysia gress gjør best i jord som er litt surt og trenger full til delvis sollys. Bermuda, tusenbein og St. Augustine gress tåle høy trafikk. Bahia gresset tåler moderat trafikk, og tusenbein gress gjør best i lave trafikkerte områder.

Torv eller Seed?

Det er to måter å plante gress: torv eller frø. Sod er et teppe av gress som ble dyrket i et felt, deretter høstet og rullet opp. Frø er spredt over jorden og så vannet. Torv er best for de enkeltpersoner som ønsker det øyeblikkelig tilfredstillelse av en plen. Selv om torv gir en øyeblikkelig grønn plen, det krever forsiktighet. Dårlig jord og drenering kan føre torv å forme eller dør. Den avgjørende faktor for folk flest når de bestemmer seg mellom torv og frø er prisen. Ifølge Albright Seed Company, kostnadene til gresstorv en acre kjører omtrent $ 15.000 for torv og $ 225 for frø.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com