Rubber Duckie Ideer for Baderom

August 9

Rubber Duckie Ideer for Baderom


Dekorere med gummi duckies er en av de standarder for barnas bad design ordninger, sier Hgtv Design stjerne finalist og kjendis interiørarkitekt Cathy Hobbs - men utvilsomt denne muntre, banale tema er en vinner for alle aldre. Du trenger ikke å stole på dyre sett fra et bed-and-bad butikk som alle og deres nabo allerede har. Snarere sette sammen et helt nytt loo som gjør en uttalelse, med ideer som er crafty, smart og kostnadseffektiv.

Pint-sized lags

Flyttbare, oversized vinyl duck klistremerker er et design favoritt for Hobbs når styling en tyke gummi duckie bad. Dekorative klistremerker kan gjøre for en morsom, interaktiv opplevelse, spesielt på flisen veggene i et badekar eller dusj. Hobbs forsterker moro for hennes minste klienter med gigantiske gummi duckie leker stort nok for et barn å passe inn og bruke som et badekar, pluss masse håndstore gummi duckie badeleker.

Splash of Color

En av de enkleste måtene å forvandle og stil på badet er med en vask av farge i gul, blå eller grønn. Hobbs aksenter hennes duckie-dekor temaer med et lag med lys, fargerik maling, deretter legger til en ramme av håndmalte duckies for en lunefull touch. Hvis du ikke føler deg komfortabel nok til å trekke gummi duckies frihånd, Hobbs anbefaler å bruke sjablonger.

Web-footed tilbehør

Når Los Angeles eiendomsspesialist og hjem stager Chantay Bridges skaper en duckie tema bad, når hun for gummi duckies og limpistol for å legge teft til tilbehør hun allerede har på hånden. Et par duckies som ligger ved siden av hverandre kan omgjort til en såpekopp. Legg stil til en vanlig flettet kurv ved å rulle et sett med myke håndklær, sikre dem med dekorative bånd og feste et duckie på baugen med varmt lim.

rimelig Artwork

DG Bahtuoh, forfatter av anda tema barnebok "Nap-Nap, Quack-Quack," foreslår å kjøpe en bok med en gummi duckie illustrasjoner du kan kutte ut å bruke for kunstverk. Montert i lavkost rammer funnet på din lokale rabatt butikken, kan eventyrbok kunst barbere store penger av lignende gjenstander som selges på hjemmeinteriør butikker, og ingen vil noensinne vite forskjellen.

Creative Ceiling

Hvis du har en kunstnerisk teft, prøv deg på uvanlige crafty berører å sette en uforglemmelig "topping" på ditt mesterverk. Florida kjøkken designer Ed Phillips minnes en uvanlig gummi duckie innredning element han så på en designskole tur han tok av Disneys Celebration, Florida, eiendom: "I ett av badene, hadde de papier-mache bottoms av ender på taket, og resten av taket ble faux-malt å se ut som vann, noe som gir den effekten du var i vannet ser opp på ender. "


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com