Hvordan pode en Yucca treet

July 25

Hvordan pode en Yucca treet


Yucca trær, en familie som inkluderer Joshua Tree i Mojave-ørkenen, vokser i store høyder i tørre regioner, som for eksempel den amerikanske Southwest. Selv yuccas har en litt kaktus-lignende utseende, med utbredte grener og lite vegetasjon, trær gjør produsere både blomster og frukt i vårmånedene. Hvis du ønsker å pode en yucca treet for å begrense treets størrelse eller gi et sunt rotstokk med nye knopper, gjør det ved hjelp av samme grunnleggende metode som for pode de fleste trær.

Bruksanvisning

1 Ta en ætling av noen blomstrende yucca treet. Å kutte smart, eller grenen som skal podes på yucca rotstokken, kuttet en 4- til 6-tommers lengde av tuppen av en sunn, blomstrende gren. Sørg for at lengden av kuttet yucca grenen har et minimum av tre knopper.

2 Opprett en slot for yucca Scion på fullt moden yucca rotstokken. Bruk en nylig rengjort, skarp kniv til å lage en skive 2 inches i rotstokken gjennom bark. Skal du kutte på en 45-graders vinkel, slik at sporet for Scion er i en oppadgående "V" form.

3 barbere av noen av de tre fra bunnen av smart å lage en fane på basen som er omtrent på størrelse med skive du skjærer i rotstokken. Før tappen som du opprettet ved foten inn i kutt på rotstokken, slik at den passer sikkert. Hvis Scion glipper i det hele tatt, sikre det på rotstokken med to små negler.

4 Spread pode voks over området hvor smart og rotstokken møtes. Kontroller at voks grundig dekker et område som er utsatt, eller ikke har bark.

Hint

  • Pode en ætling til en yucca tre rotstokken om våren når det er fare for frost. Hvis du velger å kutte Scion før våren, holde bunnen av Scion våt ved å pakke den i et vått håndkle. Hold hele ætling i en lufttett beholder og oppbevar det på et kjølig sted, som kjøleskap, gjennom hele vinteren.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com