Hvordan endre en Circuit Breaker Switch

June 9

Strøm er fordelt over våre hjem med enten en sikringsboks eller en gjeldende avbryte bryter. Fra tid til annen effektbryter kan bli feil fra enten et lyn streik eller overforbruk. Følg denne grunnleggende prosedyren trygt erstatte en effektbryter.

Bruksanvisning

1 Slå av strømmen til overbelastningsbryter ved enten å slå av hovedstrømbryteren under strømmåleren eller hovedbryteren på kretspanelet selv. Ikke utfør arbeid på panelet boksen til all strømmen slås av.

2 Bruk riktig skrutrekker og fjern beskyttelsen av panelet. Det kan enten være fire eller seks skruer, avhengig av størrelsen på strømbryterpanelet boksen. Sett disse skruene til side på et trygt sted slik at du ikke mister dem.

3 Identifiser bryter som er defekt og bruke en skrutrekker for å fjerne den svarte matetråd det leverer. Noen få omdreininger av skrutrekkeren skal løsne panelet for å fjerne ledningen. Bøye ledningen ut av veien. Med effektbryter i "av" posisjon, trykk inn bryteren hardt på utsiden av boksen. Den bryter bør "pop" ut av sporet. Noen breakers kan bruke en liten skrue som holder bryteren til bussen bar. Hvis dette er tilfelle, forsiktig fjerne skruen og bryteren vil komme løs.

4 Sett bryteren på samme måte som du fjernet den. Hvis det holdes på plass med en skrue, nøye feste ledende bar til busslinjen. Hvis breaker knakk ut av sporet, mate kontakten enden på bussen sporet og klikk det på plass.

5 Sett den sorte fôr wire for kretsen inn skruen terminal av bryteren. Dobbeltkontrolleres ved skruen ved å trekke litt på ledningen for å være sikker på at det ikke kommer løs. Bytt ut de viktigste beskyttende deksel med alle skruene du fjernet.

6 Slå på hovedbryteren tilbake på panelet boksen og slå på den nye breaker du nettopp hadde installert.

Hint

  • Ta alltid av strømmen på elektrisk fordelingsboks eller enhet før du arbeider på det stykke equipment.Follow alle lokale og nasjonale koder du bytter eller installerer elektrisk utstyr, enheter eller distribusjonsapparat.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com