Hvordan få Fabric Paint ut av et teppe

June 28

Hvordan få Fabric Paint ut av et teppe


Selv om tekstilmaling ikke drypper som tynne, oljebasert maling, kan det fortsatt gjøre en rot hvis du ikke er forsiktig. Hvis du eller dine barn ved et uhell har fått tekstilmaling på teppet, er det ingen grunn til å umiddelbart panikk. Med riktig rengjøring verktøy og noen albue fett, kan du ofte fjerne stoff maling helt fra tepper og matter.

Bruksanvisning

Fjerne Fabric Paint Mens det er vått

1 Påfør rensevæske til en ren klut. Du kan også bruke en våtserviett som inneholder alkohol hvis du ikke har noen teknisk sprit på hånden.

2 Gni alkohol-gjennomvåt klut på et lite synlig del av teppet å sikre at alkohol ikke endre fargen på teppet fiber. Hvis den har en effekt på teppet farge, la malingen tørke helt, og følg instruksjonene for tørr maling.

3 Blot stoffet malingen flekken med isopropanol for å fjerne så mye av den våte maling som mulig. Når det meste av malingen er fjernet, gni flekken kraftig med rubbing alkohol for å bryte bindingen mellom tekstilmaling og teppet.

Fjerne Dry Fabric Paint

4 Bruk fingrene til å skrelle bort så mye av den tørre tekstilmaling som mulig fra rug.

5 lirke sta biter av tørt stoff maling av med en sløv kniv, være forsiktig for ikke å skade teppet fiber.

6. Bruk aceton til en skjult del av teppet slik at den ikke endrer teppet farge. Hvis den ikke skader teppet fiber, gni aceton i det tørre tekstilmaling inntil området er godt mettet. Arbeid aceton inn i teppet fibrene til å løsne maling og fjerne det fra teppet helt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com