Mine Vedlagt Porch Lekkasjer

June 30

Mine Vedlagt Porch Lekkasjer


Prosessen med å bygge en veranda er mer enn bare å sette sammen noen rammer og plassere noen dekk boards på toppen av denne rammen. Når du kobler til en veranda til huset, er det en rekke av vanntetting protokoller som må følges for å sikre at din veranda ikke lekker når regntiden treff.

blinkende

En av de viktigste elementene i noen veranda eller utvendig add-on for hjemmet blinker. Blinkende kommer i en rekke formater, men det dekker alle innenfor eller utenfor hjørner hvor vann ellers ville ha en sjanse til å trenge, for eksempel rundt vinduer, rundt dører, innvendig hjørne sømmer og hovedbok styret at utformingen av verandaen er festet til, som i sin tur er festet til huset. Uten å blinke beskytte disse områdene, vil vann trenge inn.

tetningslister

En del av installering av ytterkledning samt blinkende er inkludert riktig type caulk. Siding trenger drivning, blinkende behov drivning, og visse typer dekk trenger drivning der platene møtes veggen i hjemmet. Hver annen installasjon protokollen krever en annen type caulk, og hvis du ikke følger produsentens anbefalinger for installasjonen, vil du ha lekkasjer i ulike områder, for eksempel rundt vinduer og dører eller eventuelle kutt i innvendige hjørner. Silikon er den foretrukne typen som brukes for utvendig innstillinger, men alltid sjekke med produsentens monteringsanvisning.

Installer It Right

Hvis installasjonsinstruksjonene ikke følges til punkt og prikke, vil det oppstår lekkasjer. For eksempel, hvis du ikke følger dekk forskaling anbefalinger om nødvendige plassen mellom plankene og veggen ytterkledning, vil trykket fra treet når det sveller føre til ytterkledning til å sprekke, og dermed gi vann et sted å trenge gjennom. Tilsvarende, hvis du ikke blinke rundt døren, vil vannet trenge inn gjennom døren og forårsake skade.

Vanntetting

For ytterkledning installasjoner på add-on verandaer, må du sørge for at riktig impregnering metoder brukes. Din type ytterkledning vil ha en anbefalt impregnering protokoll basert på produsentens retningslinjer. Mens tjærebasert ullpapp er de mest vanlige, plast og kompositt housewraps er også brukt. Se alltid til ytterkledning produsentens anbefalinger, fordi en ytterkledning installasjon uten riktig type impregnering vil være sikker på å lekke.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com