Slik Care for en Hibiscus med gule blader

July 1

Slik Care for en Hibiscus med gule blader


En hibiscus tre med gule blader kan signalisere et problem med treet omsorg, men det betyr ikke nødvendigvis at treet har blitt skadet uopprettelig. Det er mange ting en gartner kan gjøre for å bidra til å bringe en hibiscus med gule blader tilbake til full helse og sørge for at det fortsetter å vokse og produsere blomster i mange år. En vanlig årsak til gule blader er at Hibiscus går hvilende tilstand, i hvilket tilfelle det er behov for noen spesiell omsorg. Andre problemer kan behandles ved å justere seg av hibiscus treet.

Bruksanvisning

1 Endre mengden vann hibiscus mottar. For mye vann kan drukne anlegget og fremme veksten av skadelige sopp, mens for lite vann vil hindre hibiscus fra behandlingen næringsstoffer. Sjekk jorda for å se om den hibiscus har for mye eller for lite vann.

2 Vann hibiscus en gang i uken, for å holde jorda rundt foten av treet fuktig. Vannet bør være fuktig halv tomme inn i planter.

3 Tapp av planter hvis hibiscus står i for mye vann. Dette vil fjerne overflødig vann fra hibiscus og bidra til å gjenopprette den til helse. La jorda tørke og fortsette vanning hibiscus som normalt.

4 Beskjær hibiscus treet. Fjern eventuelle greiner som har dødd eller vedvarende alvorlig insekt eller sopp skade for å hindre dem fra å spre sykdom til resten av hibiscus. Skjær av grenene nære til nærmeste tilstøtende gren, eller fjerne dem fra stammen av treet. Kast grenene umiddelbart.

5 Endre plassering av hibiscus treet. Direkte sollys kan tørke ut bladene av en hibiscus og føre dem til å bli svidd og gul. Hibiscus trær bør holdes i indirekte sollys, hvor de er i stand til å photosynthe uten å skades.

6 Kontroller hibiscus treet for insektskader, herunder midd eller andre insekter. Tegn på insekter inkluderer insekter selv, egg, larver og hull på bladene, greiner eller bark av treet.

7 Påfør et insektmiddel eller plantevernmidler til treet for å drepe insekter og gjenopprette hibiscus treet til helse. Følg alle retninger på insektmiddel for best resultat.

8 Legg gjødsel til hibiscus planter. En av de viktigste årsakene til gulnede blader på en hibiscus er nitrogen mangel, som kan løses ved å legge til en balansert gjødsel til planter.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com