Hvordan erstatte en vertikal Blind Carrier Stem

May 27

En utilsiktet trekke av en vinge på en vertikal blind noen ganger fører til skade på transportøren stammen. Bæreren stammen er den delen som inneholder en individuell vertikal vinge. Stammen passer inne i bærelegemet, som festes til det øvre spor. Ofte en side av finnen kontakten vil knekke ut hvis den enkelte skovlen trekkes. Skifte en vertikal blind bærestammen krever fjerne den ødelagte en og ta den til en butikk for en erstatning. Dette bidrar til å sikre kjøper riktig type bærestammen for vertikale persienner.

Bruksanvisning

1 Åpne vingene av den vertikale blind med tryllestaven. Skovlene skal peke vinkelrett på vinduet eller skyvedør.

2 Ta tak i bære kroppen med et par nebbtang. Grab legemet på det flate parti, og så nær som mulig til bærestammen uten å berøre spindelen.

3 Hold transportøren kroppen med tang og vri stammen venstre til høyre med den ledige hånden. Trekk ned på stammen som du vrir det til det kommer ut av bærelegemet.

4 Ta stammen til en blind forhandler eller hjemme forbedring senter for å matche en ny. Bæreren stammer ha en rekke forskjellige forbinder endene og må erstattes med den samme konfigurasjon.

5 Sett ende av bærestammen inn i hullet i bærelegemet. Det tar litt kraft for å presse stammen inn til det klikker på plass.

Hint

  • Selv om det er mange forskjellige produsenter, den generelle prosessen for å erstatte bærestammen er den samme.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com