Liste over Evergreen busker

June 23

Liste over Evergreen busker


Enten begynner å plante et helt nytt landskap, eller renovere et eksisterende tun, plukke busker som vil forsyne hele året grønne. Eviggrønne busker er lettere å ta vare på enn årlige blomster likevel gi fargerike blomster for både verksted og innendørs buketter. Eviggrønne busker kommer i mange størrelse valg, fra dverg til svært store, så det bør være en passende sted i hver landskapet for å jobbe noen i.

Tall Evergreen Busker

Mange busker modne til et lite tre størrelse høyde. Noen varianter av Camellia strekning til en høyde på 20 fot med vakre glansede eviggrønne blader og ruffly blomster perfekt for våren buketter. Blomsten farger fra hvitt til rosa, rødt og fiolett med valg av enkelt til doble blomster. Camellia foretrekker et skyggefullt sted i landskapet.

Escallonia er en eviggrønn busk med noen varianter vokser til 25 fot. Denne busken har full sol og gjør godt plantet i kystnære forhold, ikke plaget av saltholdig luft eller hav vinder. Klynger av blomster dekorere busk i sommer og høst i nyanser av hvitt eller rosa, avhengig av variasjon.

Mid-Size Evergreen Busker

To valg i busker med eviggrønne blader modning i 6 til 8-fots høyde range er varianter av Nandina domestica og Hebe. Nandina kalles ofte himmelsk bambus, og generelt elsker solen, med varianter som er tørke tolerant. Den vokser sakte i oppreist i stedet for å spre form, rekker til 8 fot og blomstring i kremet til rosa fargetoner. Bladene blir flammende nyanser i høst, og tilbyr ekstra farge.

Hebe er en busk som kan bli 6 fot og foretrekker skygge og vanlig vann. Hebe andersonii er en høy variasjon (opptil 6 fot) med blomster i sommer på 4-tommers toppene. Den nederste blomst er hvit, og som det blomstrer til toppen, det er fiolett.

Kort Evergreen Busker

Korsikansk Nedbrutt er en rosmarin busk som vokser i en lav, mounding, og sprer skjemaet til bare litt over en fot høy. Det er en eviggrønn med duftende grønne blader og klynger av mørk blå blomster om sommeren. Rosemary elsker varm sol og krever god drenering, trenger svært lite vann en gang etablert.

Irsk mo (Daboecia), på den annen side, krever regelmessig vann og en del skygge for å trives. Denne eviggrønne vokser til en fot i en mounding skjema med blomster i rosa nyanser. Heia variety "azorica" ​​blomstrer i april og mai, mens Cantabrica blomster fra juni til oktober.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com