Slik viser Kjøkkentilbehør

June 22

Slik viser Kjøkkentilbehør


Funksjonell apparater, gjenstander og redskaper gjør slanke og fargerike kjøkken tilbehør. Øyet-tiltalende innredning i sølv serverer skjeer, wire visper, kopper og skåler kan vises uten å bli rot. Gruppe poster i henhold til farge, funksjon og lagringsplass for å opprette områder av kunstnerisk interesse i kjøkken og vise tilbehør med stil.

Bruksanvisning

Lag Scener med objekter

1 Ta en opptelling av elementer med lignende formål. Lag en spesiell hylle for bakverk som mel sifter og keramiske miksing boller, for eksempel. Fest kroker eller wire vugger for måling kopper eller skjeer og rullende nålene.

2 Finn elementer som er alle en farge og gruppere dem på store, dekorative skuffer.

3 Betrakt en hengende pot rack for kobber Potter, fargede panner og kasseroller som spatler og slotted skjeer; legge strenger av hvitløk eller en krans av chili peppers. Utnytte overhead områder er plassbesparende og gir et samlingspunkt til rommet.

4 Bruk tallerkenholdere for fiesta ware eller dekorative, mønstrede plater. Cranberry glass eller blå willowware plater arrangert i rack simulere kunst stykker.

5 Blåse og cookie krukker vises på telleren er objekter i stil. Bruk mat som kunst: Tall krukker fylt med olje og urter, klare glasskrukker fylt med diverse pasta eller glass med oliven eller pickles legge til farge og tekstur.

6 Fyll opp hjørnene --- hjørne hyller legge plass og dekorasjon til bare områder når utsmykket med kurver eller stabler av brettet sengetøy.

7 hengende stenger montert i benken områder kan være utstyrt med kroker og redskaper for å skape lett tilgjengelige steder. Magnetlister brukes til å holde kniver arbeide med samme prinsipp, ved hjelp av veggplass under skap.

8 Bruk wire racks å innføre ekstra lagringsplass. Wire Cribs for glass og en wire holder for kuler er holdbare og tar liten plass. Smijern bok holdere som viser fargerike kokebøker legge en kunstnerisk teft.

9 Mount vin racks og krydder stativer i tomme veggen mellomrom. Disse skaper kunst når de er fylt med fargerike flasker vin og krydder. Krydder stativer er tilgjengelig som lat Susans, tre sylindre og tradisjonelle tre racks.

10 Bruk en smijern og marmorplate som serverer cart å holde planter og blomster når den ikke er i bruk. En kokekar stativ er et tårn av potter i uteksaminert størrelse og passer godt i en krok.
Vurdere en tradisjonell treplate rackmontert i nærheten av en vask for en fransk landstil eller Toscana-stil kjøkken.

Hint

  • Plasser kurver litt over øyehøyde, slik at innholdet kan sees og lett used.An antikk bok stativ fylt med løk, poteter og andre ikke-nedkjølt knollene dekorerer et kjøkken og resirkulerer møbler.
  • Unngå en rotete, alt-on-the-counter titt --- hvis en vare ikke kan repareres eller tiltalende for øyet, lagre den i en skuff eller skap.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com