Hvordan Test Når vindruer Er Ripe

June 23

Hvordan Test Når vindruer Er Ripe


Produserer hjemmelaget vin starter med å velge druer på perfekt nivå av modenhet. Flere faktorer avgjør når vinstokker er klare for innhøsting. Viktigst er det surhet, den tiratable surhet og sukkerinnholdet av druene. Du kan finne alt av utstyr som trengs for å teste druer på vin gjør forsyne butikker eller over Internett.

Bruksanvisning

1 Velg et utvalg av druer. Velg druer med dyp farge, løs, men ikke rynkete hud, som slipper lett fra stammen. Plukk druer fra toppen, bunnen og midten av hver rad, velge en drue fra hver haug.

2 Plasser druene til et stykke cheesecloth holdes over en bolle.

3 bringe kantene av osteklede sammen for å lage en pose. Twist posen og klem den mellom hendene til å trekke utvalget av juice.

4 Senk cheesecloth bundle med druer i bollen, forlater cheesecloth lukket. Still prøven ved romtemperatur i to timer for å avgjøre sedimentet.

5 Fjern cheesecloth bundle og sette inn et termometer inn i juice. Test juice helst så nær 68 grader Fahrenheit.

6 Plasser hydrometer inn i druesaft og ta en lesning av de grader Brix. Modne druer bør være mindre enn 24 grader Brix.

7 Følg instruksjonene som følger med din pH test kit for å bestemme tiratable surhet og syre. Vanligvis vil det kreve at du legger et par dråper i en beholder. Deretter vil du bruke en spesialbehandlet papir som vil gi en bestemt farge indikerer at surhetsgraden. Klar til å høste druer bør ha en tiratable surhet verdi mellom 0,58 og 0,64 og en pH-nivå mellom 3,4 og 3,6.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com