Hvordan å male betonggulv

June 1

Hvordan å male betonggulv


Maleri betong er en enkel måte å krydre opp din stue. Det er litt tidkrevende, men hvis du er villig til å ta tid, vil resultatet være vel verdt det. Kjedelig betong trenger ikke å ta unna din innredning. Maleri betong i stedet kan faktisk legge til din innredning som en stor finishen.

Bruksanvisning

1 Fjern forrige maling. Skrap gulvet med en stålbørste, børsting gulvet i små, sirkulære bevegelser. Malingen vil begynne å tynn og chip. Når malingen begynner chipping, for å børste fra kantene av malingen får et bedre tak, som vil fjerne malingen raskere. Etter at du er ferdig med å fjerne maling fra hele betongflaten, feie alt opp.

2 Rengjør betongen. Det er viktig å ha ren betong før maling. Eventuelle oljer igjen på gulvet vil føre til at ny maling til å løfte opp. Fyll en bøtte med varmt vann og tilsett en kopp vaskemiddel. Bruk en svamp mopp for å rengjøre gulvene. Påfør en god mengde press for å sikre at oljer er fjernet. Etter at du har vasket hele gulvet grundig, skyll ut mopp og bøtte. Fyll opp bøtte med rent vann og mopp gulvet igjen med rent vann, skylle bort alt av vaskemiddel. Pat opp overflødig vann med et rent håndkle og lar betongen for å tørke i 24 timer.

3 Prime betongoverflaten. Primer fyller i små hull og sprekker som du ikke ønsker å vise gjennom på den endelige finish. Bruke en primer spesielt for betong, som det vil klar betongen for å ta imot en polyurea belegg. Dette betyr at det vil binde seg til maling, snarere enn å la malingen lett skrelle og chip av under hverdagsaktivitet. Ved hjelp av en maling valse, bruke en generøs, jevnt lag med primer på hele gulvet. La primeren tørke i 24 timer.

4 Mal betong med din valgte base farge. Hvis du maler en utenfor området, bruke utendørs maling slik at lakken tåler tøffe værforhold. For inne oppholdssteder det er tilsetningsstoffer du kan mikse inn maling til å legge tekstur til gulv. Påfør tynne, jevne strøk over gulvet, med en maling valse, som dekker alt av primer. Når du maler med den endelige fargen, bruker tynne strøk slik at det endelige mål vil være kraftigere. Tykke strøk vil skrelle lettere. Din første strøk vil mest sannsynlig fortsatt vise litt primer gjennom maling, og det vil ikke være så levende som du forventer. Etter at du er ferdig med å male første strøk, la gulvet tørke i 6 til 12 timer. Påfør et andre strøk når gulvet er helt tørt, og gjenta til du har nådd den fargen du liker. Du vil vanligvis må bruke to til fire strøk med maling, avhengig av farge og type maling. La malingen tørke grundig.

5 Påfør en klar strøk maling sealer. Paint sealer er en klar, beskyttende lag som stopper maling fra chipping. Klare strøk kommer i blank, matt eller satin finish. Påfør et generøs, jevnt lag med maling roller. Vent 24 til 36 timer før du går på betongoverflaten eller flytte møbler inn i rommet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com