Hvordan Kast gamle Gas Grill Tanks

June 4

Hvordan Kast gamle Gas Grill Tanks


Når du kjøper en gassgrill, det vanligvis kommer med en gasstank propan. Disse tankene vil normalt vare i en god stund, og kan etterfylles når de blir tomme. Etter en stund, kan tankene rust fra eksponering til utendørs eller åpne-lukke ventilen kan slutte å fungere ordentlig. Når dette skjer, er det på tide å få en ny tank og skal avhende den gamle. Du kan ikke bare kaste disse tankene i søpla, men.

Bruksanvisning

1 Kontroller at gasstanken er tom hvis det er mulig ved å bruke de resterende innholdet i en normal måte. Åpne aldri tanken og bare la gassen gå.

2 Ta kontakt med farlig avfall i ditt område hvis det ikke er mulig å bruke gassen på grunn av noen form for feil. Du kan også prøve en lokal propan distributør for å se om den godtar delvis fulle tanker.

3 Ta kontakt med en forhandler som driver en tank handel service. Disse virksomhetene rutinemessig handle fulle tanker for tomme mapper, slik at du alltid har en tank som er opp til regjeringen standarder og fullt fungerende. Noen større Oppussing butikker tilbyr også denne tjenesten. Denne type virksomhet kan være villig til å akseptere den skadede tank så lenge du kjøper en ny.

4 Ta kontakt med søppel samling tjenesten for å se om det er en måte å avhende denne type element. Aldri bare kaste den i søpla uten å sjekke med selskapet først. Med kommunale søppel selskaper kan gjøre det resultere i en bot.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com