Hvordan du justerer en Element varmtvannsbereder

May 10

Hvordan du justerer en Element varmtvannsbereder


Et element varmtvannsbereder refererer til en eller to elementer som varmer opp vannet inne i en varmtvannstank. De er montert inne i praktisk talt alle drives elektrisk varmtvannsbereder og kan bare justeres fra utsiden av vannvarmeren ved hjelp av termostat. Hvis det er mer enn ett element, som hver bør alltid endres til den samme temperatur som den andre for å oppnå maksimal effektivitet og lang levetid element.

Bruksanvisning

1 Slå av strømmen til varmtvannsberederen ved å vippe bryteren i boksen som leverer strøm til varmtvannsberederen. I eldre boliger, skru ut sikringen.

2 Finn termostaten dekker på varmtvannsberederen. På enkeltelement ovner, vil den bli plassert nær bunnen. På to element ovner, vil det være et deksel i både bunnen og toppen.

3 Ta av dekselet ved å skru ut skruene som holder den på. De vil enten være Phillips-skruer eller flat-skruer, så bruk det som skrutrekker er egnet for oppgaven.

4 Trekk til side isolasjonen over toppen og avsløre de faktiske elektrisk termostat.

5 Sett flat skrutrekker i termostaten justere hodet, og drei skiven til hvor markøren står 120 grader Fahrenheit, som anbefalt av US Department of Energy. Gjør dette på begge termostater.

6 Sett isolasjon nøye, skru deksler tilbake på plass, og snu bryteren tilbake til "On" posisjon.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com