Hvordan fjerne mugg fra en Faux Stone Peis

July 22

Hvordan fjerne mugg fra en Faux Stone Peis


Faux stein er et konkret produkt designet for å gi din peis utseendet av naturstein uten bekostning. Når det gjelder rengjøring mold fra faux stein, metoder for imitasjon og the real thing er de samme. Ifølge Environmental Protection Agency, alt du trenger å fjerne mugg fra harde flater som faux stein er litt vaskemiddel i vann. Helstøpt stein produsenter anbefaler at du bruker en pulverisert vaskemiddel som Borax for de beste rengjøringsresultater.

Bruksanvisning

1 Bland vaskemiddel med vann i henhold til produsentens instruksjoner. To spiseskjeer per liter vann er tilstrekkelig i fravær av mer spesifikke instruksjoner på etiketten.

2 Dypp nylon eller naturlig børste i rengjøringsmiddel. Trykk på det på siden av spannet for å fjerne overskudd av oppløsning og skrubbe bort formen, re-dypping og trykke børsten etter behov.

3 Tørk skrubbet området rent for alle vaskemiddelrester med en svamp dyppet i vann og vridd opp. Tørk hele området minst to ganger for å være sikker på at alle spor er borte.

4 Tørk det rengjorte området med en hårføner satt på lav eller ingen varme. Hurtigtørkende vil hindre fuktighet fanget under overflaten fra å utvikle mer muggvekst.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com