Gips Vegger Vs. gips

July 12

Gips Vegger Vs. gips


Flertallet av boliger bygget i de siste 50 årene har innvendige vegger laget med gips, et produkt som er relativt billig og enkelt å installere. Gips består av store, tynne ark dekket gips som er direkte spikres eller skrus fast til veggen studs eller takbjelker. Gipsvegger i eldre bygninger ble installert over tynne tre strimler kalt lekte boards. Dagens gips vegger er vanligvis anvendelser av gips finer. Alle pussarbeider krever spesiell kompetanse.

gips Ulempene

Gips skader lett gjennom banging på dører, møbler riper og vanninntrengning. Henger kunst og speil på gips krever treffer en stud. Veggankre og lim kroker er ofte ineffektive på tynn gips. Områder mellom tre reisverket støttes ikke, og derfor spesielt sårbare for skader. Bosetting og innramming svinn i nye boliger kan føre gips negler til pop til syne. Monterings gips på taket kan være vanskelig på grunn av størrelsen og mesteparten av gipsplater. Stillas eller løfteutstyr er ofte nødvendig.

Gips Problemer

Plaster arbeidet krever mer dyktighet og er derfor dyrere å installere. Plaster begynner som et pulver som blandes sammen, har en svært kort vindu av likviditet og smidighet. Installatøren må søke gips og jobbe det inn i en glatt og jevn overflate før det setter seg og blir steinhard. Plaster skaper mer av et ekko i tomme rom enn gips, men siden gips har mer masse, det gir en bedre lyd barriere mellom rom.

Installere Drywall

Gips er langt mer gjør-det-selv barn enn gips, men prosessen tar mye lenger. Gips ark er første kuttet, montert og spikres eller limes til studs. Gips sammensatte og tape brukes på sømmene mellom bordene og over spiker eller skruer. Forbindelsen må overlates til tørke og deretter slipes til en glatt overflate. Ofte mange lag av forbindelsen er nødvendig for å fjær overflaten og tilveiebringe en glatt underlag for grunning og maling. Fem eller seks dager er ofte nødvendig.

Installere Plaster

Gips finéring krever installasjon av Blueboard å håndtere fuktighetsinnhold på våt gips. Blueboard er en sheetrock look-alike som er konstruert for å danne et tett bånd med moderne gips forbindelser. Gips er påført over hele overflaten av veggen. Installasjonen tar bare to dager fra start til slutt, og rotete sliping er ikke nødvendig. Gips er mye vanskeligere enn gips og kan vare århundrer snarere enn tiår. Plaster må være en fullstendig installasjon og ikke benyttes i kombinasjon med gips.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com