Hvordan holde sikkerhet mot stråling i hjemmet

July 14

Hvordan holde sikkerhet mot stråling i hjemmet


Stråling er en form for energi som er spredt gjennom luften i form av partikler eller bølger. Disse partikler eller bølger kan faktisk være skadelig for helsen din, spesielt hvis du blir utsatt for dem i store doser eller stadig utsatt for små mengder radioaktive partikler. For å beskytte deg selv og din familie, vet å holde trygt fra stråling i hjemmet ditt.

Bruksanvisning

1 Test ditt hjem for radon. Radon er en type stråling som kan finnes i ditt hjem. Du kan kjøpe en radon test kit på de fleste hjem forbedring butikker eller gjennom statlige myndigheter kontor.

2 Limit eksponering for husholdningsprodukter som avgir stråling nivåer. Disse inkluderer moderne fjernsynsapparater og røykvarslere, samt eldre produkter som visse klokker, kameraer, glass og fliser. Erstatte eldre gjenstander som tester positivt for stråling med nyere versjoner som ikke lenger inneholder stråling nivåer.

3 Reduser regelmessig soleksponering. Solen har naturlige mengder stråling som kan være skadelig i store doser. Solkrem er en måte å beskytte familien. Det finnes også spesialbehandlede vinduer som begrenser mengden av stråling fra solen som kan gå inn i ditt hjem.

4 Flytt bort fra bransjer som avgir store mengder stråling, for eksempel kjernekraftverk. Denne strålingen kan komme inn i ditt hjem og øke strålingsnivåer.

Hint

  • Ikke la familiemedlemmer for å gjennomgå medisinske prosedyrer som utsetter dem for stråling med mindre de er absolutt nødvendig. Disse inkluderer røntgen, MR og stråling behandlinger for kreft.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com