Instruksjoner for et DIG Sprinkler

May 21

Instruksjoner for et DIG Sprinkler


DIG er et selskap som spesialiserer seg på drypp vanningsanlegg. Dette inkluderer en enhet som konverterer en eksisterende sprinkleranlegg hodet inn i en 12-sone drypp vanning linje. En slik omdannelse er perfekt for understøttelse av planter som er sensitiv eller trenger bare en liten mengde vann. Drypp linjer gir vann bare på røttene av planten, eliminere overskytende sprøyte og bortkastet vann. Drypp linjer er også økonomisk, med komplett ombyggingssett koster bare ca $ 10.

Bruksanvisning

1 Dig minst en 12-tommers området rundt bunnen av sprinkleranlegg som du vil konvertere til et drypp vanning linje. Dette sprinkleranlegg bør plasseres så nær som mulig til hagen eller blomsterbedet som du ønsker de nye linjene til vann.

2 Skru av sprinkler kroppen ved å vri den mot klokken. Fjern sprinkleranlegg og sett det til side.

3 Kjør sprinkleranlegg i 30 sekunder for å skylle ut linjen.

4 Sett DIG-omformeren inn på utsatte sprinkleranlegg riser. Vri adapteren med klokken til det er stramt.

5 Trykk hver ende av drypp linjer på mothakene på undersiden av adapteren.

6 Kjør mikro drypp linjer fra omformer til midten av bunnen av hver plante som du ønsker å vanne individuelt. Du kan dekke linjer med mulch eller grave en liten grøft for å begrave linjene.

7 Plasser gummidekslene på ubrukte mothaker.

8 Fest mikrorør nær plantene. Du kan trykke på en DIG lås over hver linje nær bunnen av anlegget eller plassere små steiner over linjene for å holde dem på plass.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com