Hva blomster å bruke for en asiatisk midt

June 18

Hva blomster å bruke for en asiatisk midt


Asiatisk tema er en vakker idé for en fest, bryllupsfeiring eller bankett. Hvis du bruker en asiatisk tema, hold deg til blomster som er vanligvis sett i asiatisk innredning. Enkle dekorasjoner er best for asiatiske center. En strømlinjeformet, elegant utseende vil gi en avslappet atmosfære for ditt arrangement.

Lotus Blossoms

Den lotus er en blomst som de fleste forbinder med asiatiske blomster. Den blomstrer vanligvis kommer i rosa og hvitt, og er ganske slående. Den mest elegante måten å vise lotus blomstene er å fylle klare skåler med vann og flyter en eller to blomster inne. Du kan også sette noen flytende lys i bollen med blomster.

orkideer

Orkideer er en stift i asiatiske blomsteroppsatser. Fargerike og høy, orkideer skiller seg ut på noen midtpunktet. Bruk en orkidé i en høy, klar vase til å uttale seg, eller bland dem inn med hvite roser og litt av grøntområder for en pen kontrast. Ikke gå over med ordningen; Asiatiske center vanligvis tar en minimalistisk tilnærming.

Kirsebærblomster

Blomstrende kirsebærtrær lukter fantastisk og ser søt i center. Hold deg til det enkle estetiske ved å sette en eller to grener av kirsebær blomster på en klar vase. Sett klare klinkekuler i bunnen for å forankre blomstrende kirsebærtrær og legge stil til ordningen. Ordne votive lys rundt vase for en ekstra glød av lys.

Calla Lilies

Calla liljer har et særegent utseende og form og er tilgjengelig i mange farger. Disse ser imponerende i en blandet bukett inkluderer bjørnegress i et klart glass vase. For å legge til noen visuell interesse, kutte opp sitroner og lime og legg dem i vann i bunnen av vasen. Dette ville være oppsiktsvekkende med hvite eller gule liljer. Knyt en matchende bånd rundt vasen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com