Slik holder japanske Beetles Away From Petunias

May 31

Japansk biller er bane av mange blomster gartnere i hele USA Mens en enkelt bille er av liten betydning, kan en stor gruppe være utrolig ødeleggende som de tygger vev fra bladene i en relativt kort tidsperiode. Japansk biller er lett gjenkjennelig, ca 1/2-tommers lang og idrett en metallisk grønn kropp med bronse vingedekkplater. Japansk biller er tiltrukket av planter som avgir en lukt, derfor gjør petunia spesielt utsatt. Men det er ting du kan gjøre for å beskytte dine premie blomster.

Bruksanvisning

1 Løft japansk biller av dine petunia for hånd og slippe dem i en bøtte fylt med såpevann. Du bør begynne å gjøre dette så snart du begynner å legge merke til biller. De fleste biller begynner å dukke opp i juni og være aktiv i omtrent fire til seks uker. Japansk biller ser ut til å bli tiltrukket av blomster allerede infisert, så redusere antall biller på et anlegg vil holde andre biller unna.

2 Beskytt petunia ved sprøyting eller støvtørking dem med riktig insektmiddel. Husk å sjekke advarselen etiketten på insektmiddel for å sikre at det er trygt for bruk på petunia. Insektmidler som inneholder metoksyklor er akseptabelt, selv om du kanskje må sjekke statens regelverk om bruk av denne bestemte kjemiske. Unngå insektmidler som inneholder malathion, som det er farlig å petunia.

3 Gjødsle og vanne dine petunia regelmessig. Syke og feil næring blomster er mer sannsynlig å tiltrekke japansk biller. Prøv å fjerne alle ugress fra hagen din, da de kan være attraktivt for biller. Hvis du har frukttrær i nærheten, også fjerne noe frukt som har falt til bakken eller som er råtten.

Hint

  • For å unngå fremtidige problemer, vurdere å innføre planter til din eiendom som er resistente eller unappealing til japansk biller. For eksempel, lilla, Dogwood, kristtorn, fioler, begonier, revebjelle og glemmer-meg-nots er alle motstandsdyktig mot japansk biller. Vurder også å fjerne roser, mais, hibiscus og georginer fra din eiendom, som disse plantene tiltrekke japansk biller. Å finne den rette balansen av planter i hagen din vil bidra til å beskytte dine petunia.
  • Unngå sprøyting eller dusting dine petunia med insektmiddel i løpet av blomstrende periode av blomsten. Unnlatelse av å gjøre dette kan resultere i uhell dreper honningbier, samt andre typer bier, som er en viktig del av økosystemet og nødvendig for pollinering.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com