Hvordan redusere Lint på klær mens vaske dem

July 11

Hvordan redusere Lint på klær mens vaske dem


Tiny fiber samle inn baller på klær, sengetøy og sengetøy på grunn av friksjon som tekstiler alder. Disse lo baller kan klamre seg til andre klesplagg under en vaskesyklus. Papers og vev kan også bidra til Lint problemer i en vaskemaskin. Hvis du merker klærne blir forurenset med lo, start med å holde den av klærne i vaskemaskinen.

Bruksanvisning

1 Rengjør lo felle på vaskemaskinen. Lint felle steder varierer fra modell til modell og gjøre; konsultere brukerhåndboken for å identifisere hvor fellen er hvis du ikke vet. Hvis du ikke har brukerhåndboken, finner den helt av vaskemaskinen nær kontrollhjul. Skriv merkenavnet i en søkemotor. Besøk merkets hjemmeside og bla ned til bunnen for å finne en "kontakt oss" linken for videre assistanse.

2 separate klær, sengetøy og sengetøy etter type og farge. Elementer som sokker og håndklær produsere mer lo; således kan føre til lo på andre typer klær. Blande farger med hvite kan føre til hvite lo på fargede tekstiler; mørke materialer kan føre til mørk lo på hvite.

3 Sjekk jeans, bukser og andre klesplagg som har lommer for papirer eller vev. Fjern eventuelle gjenstander funnet i lommene.

4 Slå T-skjorter og gensere innsiden ut for å hindre lo fra klamrer seg til utsiden av antrekket ditt.

5 Les omsorgsetikettene inni klærne.

6 Fyll vaskemaskinen med en tilstrekkelig belastning at vaskemaskinen kan håndtere. Overbelastning maskinen hindrer den fra å jobbe skikkelig for å rengjøre klær og utvise lo under vask. Velg riktig vanntemperaturen ved å følge instruksjonene på omsorgs etiketter.

7 Les instruksjonene på vaskemiddel pakken for riktig mengde såpe som trengs for lasten. Dump i riktig mengde per såpe instruksjoner.

8 Swish hånden rundt i vaskemaskinen etter at du setter en belastning i vaskemaskinen og det er gjort å fylle opp. Se å se om klærne bevege seg fritt rundt i vaskebadet. Fjern noen elementer hvis klærne er bunched opp og ikke bevege seg fritt.

9 Dump ½ kopp eddik i vaskemaskinen under skyllesyklusen.

10 Tøm lo felle etter belastningen fullfører hele vaskesyklusen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com