Wizard of Oz Ideer for Barnerom

July 16

Wizard of Oz Ideer for Barnerom


Unn barnet ditt som du dekorere en "Wizard of Oz" rom. Oppmuntre henne fantasi som hun utforsker underverkene og tegnene i denne berømte barnebok og film. Plukk scener å skildre i innredning og balansere disse med tegnene som du skaper en herlig spilletid erfaring barnet ditt kan aldri glemme.

vegger

Life-size dekaler av Dorothy og vennene hennes linje veggen som viser ulike scener fra Oz, som Munchkinland, Emerald City og valmue felt. Kanskje du foretrekker kanskje en vegg veggmaleri som inkluderer slottet til den onde heksa og timeglass teller ned tiden med ruby ​​tøfler. Maling farger for rommet varierer fra grønn funnet i Emerald City til rubinrød fra tøfler til den blå og hvite rutete kjole Dorothy slites.

Gulv

Et tregulv kan få en av flere maling behandlinger. Noen mulige behandlinger inkluderer et veggmaleri scene av Munchkinland der yellow brick road begynner eller kanskje sporet av den gule brick road med veiskilt steder Dorothy går. En gress felt med valmue blomster kan være malt på gulvet eller kanskje klippene og fjellene i hekse slottet. Et annet alternativ inkluderer en gressgrønn teppe på gulvet med teppe rutene skåret i murstein form og arrangert i form av den gule brick road.

Tak

Ta tak i designet. En luftballong flyter over en sky fylt himmelen eller kanskje en stor boble, delvis åpen, slik at du kan se Glenda den gode heksa. Eller, swirls av grå inneholde Dorothy hjem, sykkelen kvinne, Wicked Witch flyr på henne kost og hennes flygende undersåtter. Et annet alternativ inkluderer hengende en varmluftsballong Pølse eller en liten mobil med varmluftsballonger over vinduet og Wicked Witch på henne kost i et hjørne malt å se ut som henne slottet.

Tilbehør

Gruppe en snøkule samling av Dorothy og de ulike figurene fra filmen sammen på en hylle ved siden av en samling av leketøy figurer av det samme. En vekkerklokke med Dorothy på toppen sitter ved siden av sengen for å minne den lille til å våkne opp til skolen, mens en Scarecrow votive stearinlys holderen inneholder en LED-lys for de nettene han har problemer med å sove. Rammer med Glenda den gode heksa holde bilder av barnet i ulike familieaktiviteter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com