Hva er årsaken til Root Nerve Damage?

July 18

Hva er årsaken til Root Nerve Damage?


Root nerveskader stammer fra ryggsøylen, som huser de nerver som utgjør kroppens sentralnervesystemet. Disse nervene, i likhet med andre deler av kroppen, er utsatt for virkningene av traumer, overforbruk og sykdomsrelaterte faktorer. Som kroppen aldre, kan ryggsøylen også gjennomgå slitasje og påvirke den generelle nerverot funksjon.

Root Nerve Irritasjoner

Den sentralnervesystemet rot nerver kjøre gjennom en benete kanalen som spenner over lengden av ryggsøylen. Denne kanalen består av sikringsanlegg plater som består av et hardt ytre lag og et mykt innerlag utviklet for å absorbere støt og dempe de vedlagte nerver. Root nerver gå ut av ryggsøylen på bestemte punkter langs ryggraden som korresponderer med ulike områder av kroppen, ifølge Spine Health, en medisinsk referanse området. Kroniske nerveirritasjon oppstår når deler langs ryggsøylen skift og forårsake friksjon i områder der en nerve rot, eller røtter kommer ut av kolonnen. Disse skiftene kan skje når en plate myke indre laget brister og stikker inn dens omkringliggende ytre lag. Over tid, utvikler skader langs en rot nerve overflate på grunn av kontinuerlig friksjon fra ryggsøylen.

Sykdommer i Spine

Sykdommer som påvirker ryggsøylen og nerver kan opprinnelse i sentralnervesystemet (CNS) eller fra en annen sykdom som påvirker sentralnervesystemet. Ifølge National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer, kan sykdommer som påvirker immunsystemet utløse betennelsessymptomer i ryggsøylen forårsaker leddene, eller sikringsanlegg bein som forbinder platene til å smelte sammen. Forhold som artrose og revmatoid artritt kan føre til betennelse langs ryggsøylen, noe som resulterer i rot nerveirritasjon og eventuell skade. Forhold som direkte påvirker ryggmarg funksjon inkluderer hjernehinnebetennelse, degenerative sykdommer som spinal muskelatrofi og kreft svulst formasjoner, ifølge MedlinePlus.

aldring Faktorer

Som kroppen aldre, kan bein strukturer som utgjør ryggraden begynner å svekkes. Ifølge University of Maryland Medical Center, kvinner siste 40 år er spesielt utsatt for bein forverring som hormonelle endringer begynner å forandre hvordan kroppen bruker kalsium i bein metabolisme prosesser. Som et resultat av svekket benstrukturer i ryggraden begynner å skifte forårsaker press for å bygge opp langs de grunnlegg nervene i ryggraden. Forskyvninger i ryggsøylen kan også forårsake bein spurs å utvikle seg fra kontinuerlig friksjon mellom leddene i ryggraden. Ifølge National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer, forskyvninger vises som bein strukturer som begynner å svekkes og skifte ut av sted. Da forblir ubehandlet, smalner spinalkanalen til et punkt der potensialet for root nerveskader øker.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com