Gjenbruker en Metal Desk

March 25

Gjenbruker en Metal Desk


En gammel metall skrivebord som har utlevd sin nytte som et skrivebord kan fortsatt være av verdi - og kan gi informasjon som kan enda redde et liv på veien. Da politiet gå gjennom skytevåpen trening, er et viktig poeng at de lærer forskjellen mellom fortielse, eller steder som skjuler dem fra visningen, og cover, eller steder som både skjuler dem fra visningen og gir beskyttelse mot innkommende skudd. Ved hjelp av en ekte metall desk på området som et mål gir dokumentert bevis på effektiviteten av den type møbler som enten skjule eller dekke.

Bruksanvisning

1 Sett opp et regneark program som har en liste over de kaliber kjører nedover som rader og avstandene som kolonner. Ha en liste over potensielle effekter som bulkete, sterkt bulkete, liten punktering og fullstendig punktering å merke den enkelte kaliber i hvilken avstand sparken.

2 Flytt skrivebordet til en trygg skyting område hvor potensielle rikosjetter ikke vil være et problem.

3 Spill av type skranken på regneark, størrelse, gauge av metall i ulike områder av pulten og type metall som utgjør konstruksjonen.

4 Test en skytevåpen på en gang ved å skyte den mot metall skrivebordet på 10 fot og registrere resultatene. Testen kan kjøres fra side til side av skrivebordet, mot toppen av skrivebordet som det er slått på sin side, og fra foran til bak.

5 Gjenta testene i en avstand på 20 fot, og registrere resultatene. Skyting metallbordet i en vinkel kan også avsløre dens egenskaper som fortielse eller dekke.

6 Dokument forsøkene med digitale bilder for å legge til regnearket, for å vise at presentasjoner hvor godt eller dårlig pulten utført for å beskytte en offiser.

Hint

  • Teste en rekke kontormøbler, for eksempel arkivskap fulle av mock-filer, tre pulter og kontorstoler, samtidig gir en avrundet bilde av hva beskyttelse en offiser kan forvente i en skuddveksling i et kontormiljø.
  • Lettere kalibre kan sprette rett tilbake til skytteren. Full beskyttende skyting utstyr kreves for å kjøre tester som dette.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com