Hvordan Plant Vinter kasser

May 19

Hvordan Plant Vinter kasser


Å fjerne midtvinters tungsinn du trenger robuste planter med masse farger og interessant løvverk i din blomsterkasser. Eviggrønne planter kommer til sin rett på denne tiden av året, og gir permanens av struktur og farge som varer, uansett hva været gjør.
Faktisk er det mange nyanser av grønt, med blå, sølv-grå og gylne nyanser samt kremet og gule vekslande farger som blir nesten magisk i den skarpe vinterlyset.

Bruksanvisning

1 Plant plantene i partnere. Box (Buxus) kan trimmes inn interessante figurer å danne miniatyr Topiary, som kan kombineres med dverg nåletrær.

2 Legg noen bær planter. Enkelte berried planter kan inkluderes i vinter boksene. Selv om det er raskt voksende, kan vinter (Gaulheria procumbens) være inneholdt i et par år, før den må plantes i hagen. Den har store røde aromatiske bær og dens blanke blader er røde når unge, og vil kombinere godt med Perus squamata blått teppe. I milde områder, de grønne, oransje og karmosinrød bær av vinteren kirsebær (Solanum pseudocapsicum) gi et bidrag.

3 Plant stemorsblomster for vinteren farge. Vinter stemorsblomster er fantastisk spenstig og vil ofte blomstre tappert gjennom hele vinteren, så lenge de er regelmessig deadheaded å fremme nye knopper. De gjør en dramatisk og munter display.

4 Dyrke vinter løvverk planter. Løvverk planter som bergenia, Heuchera og ivies, spesielt spraglete seg, gi viktige bidrag til vinter beholdere. Kombiner dem med multi-farget vinter blomstrende stemorsblomster, rosa Cyclamen, og for sent på vinteren, til hvite Snøklokker bringe edelt hurrarop til blomsterkasser.

5 Plant for tekstur. Kobber blader av Cordy linjen fungerer godt med mykere tekstur av en dverg nåletre og miniatyr Hebe for interesse i vinter. En annen sesong partnerskap er en kombinasjon av hvit spraglete eføy, munter Euonymus fortunei 'Emerald' n 'Gold' og en sølv-leaved Senecio som "Sunshine"

6 Kontroller at beholderne er i stand til å tåle vinteren. Eventuelle terracotta containere du har må være frostsikker hvis du bor i et frostsonen, ellers vil de absorbere fuktighet, noe som vil fryse i løpet av frost og resultere i sprekkdannelse. Self-vanning beholdere bør tømmes før vinteren for å unngå frostskader. Hvis sterk vind er forventet at du kanskje må beskytte høyere planter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com