Kan Polycrylic bli satt på Wall Emalje?

March 19

Kan Polycrylic bli satt på Wall Emalje?


Vegg emaljer er høyglanset maling stand til varig mange år. Over tid, kan det være nødvendig å ta opp skadede vegger. Polycrylic kan brukes til vegg renovering. Polycrylic er en klar gloss belegg egnet for en rekke tapeter som tapet, tre og maling. Selv om polycrylic ikke kan være nødvendig for å oppnå en høy glans på nylig påførte vegg emalje, kan den brukes på toppen av nye belegg, så vel som en måte å lade skadede vegger.

emaljer

Emalje maling er høyglans, oljebasert maling som er tilgjengelige i en rekke farger. Malingen tørker til en høy finish. Når skadet, kan maling chip eller skallet. Bruk av et lag med polycrylic over malingen vil bidra til å begrense skaden. Skadede veggseksjoner kan males og forseglet over med polycrylic.

Polycrylic

Emalje maling er mest brukt for trim og dekorative veggelementer. Disse områdene gir kontrast og detaljer til ellers laber vegger. Polycrylic klare finish er oftest brukt for detaljerte veggbeslag og trim. Både emalje og polycrylic belegg er normalt ikke brukes til å dekke hele vegger. De fleste polycrylic beholdere holder nok produkt til å dekke 125 kvadratfot med veggoverflate.

Søknad

Påfør polycrylic rene, tørre overflater ved hjelp av en børste eller en polycrylic spray. Hermetisert blandingen vises ugjennomsiktig mens i boks, men det vil børste og tørr til en gjennomsiktig finish. Påfør bare ett strøk om gangen. Sand overflaten mellom strøkene og fjerne alt støv før du påfører neste lag av polycrylic. Vent i minst to timer mellom strøk applikasjoner. Produsenter anbefaler tre strøk for best resultat. Når siste strøk er påført, la 24 timer for finish for å stille. Polycrylic kan rengjøres med såpe og varmt vann - men for å være effektiv, må opprydding være ferdig en gang.

betraktninger

Polycrylic kan mørkne noen vegg emaljer, så teste et lite område før du påfører et fullt strøk. Følg alltid produsentens anvisninger. Noen maling og beis typer, for eksempel rød mahogny, kan ikke brukes i forbindelse med polycrylic. Vær oppmerksom på værforholdene før maling eller bruke polycrylic. Høy fuktighet og varme kan negativt påvirke produktets utseende. Prøv å male på milde, tørre dager, og i områder med god ventilasjon.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com