Slik fjerner en Ceramic Tannbørste Holder

June 10

Mange eldre boliger har keramiske tannbørste holdere montert på badet, vanligvis nær vasken. Disse tannbørste holdere har en flat plate på baksiden som er festet til veggen med flis klebemiddel. Dette gjør at tannbørste holder å blande inn de omkringliggende fliser. Fjerne en keramisk tannbørste holderen kan være vanskelig fordi, hvis du bruker for mye makt, kan du skade veggen bak. Hemmeligheten i denne prosessen er å fjerne så mye som mulig fuger fra kantene av holderen.

Bruksanvisning

1 Fjern alt som er lagret inne eller på tannbørste holder, slik som tannbørster eller kopper.

2 Lukk vasken renne, hvis de finnes, under tannbørste holder. Dette vil hindre at avfall fra clogging opp avløpet.

3 Spray bad renere på fuger rundt fliser og skuring av eventuelle mugg eller mugg med en nylonbørste. Tørk området rent med et håndkle.

4 Bruk en fugemasse sag for å fjerne fugemasse rundt kantene på den keramiske tannbørste holder. Hvis man har en roterende boreverktøy utstyrt med en mørtel eller fugemasse skjærebladet, kan dette også brukes.

5 Sett kanten av en sparkel eller meisle mellom kanten av tannbørste holder og nabo fliser. Trykk forsiktig ned på meisel eller sparkel til keramiske tannbørste holder begynner å løsne fra Backer styret eller gips.

6 Jobb deg rundt kantene på tannbørste holder, lirke det ut fra veggen, som du går, til det løsner.

Hint

  • Bruk vernebriller, når du skjærer fugemasse, for å holde den fra å komme inn i øynene.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com