Slik fjerner Cracked Stairs

June 13

Slik fjerner Cracked Stairs


Stadige endringer i fuktighet betyr at tre - inkludert det i trapper - er stadig utvides og krympes, ofte fører til sprekker på trappetrinn og opptrinn. Sprekker er også sannsynlig å skje rundt kvister i tre. Sprukne trapper er en stor sikkerhetsrisiko fordi ujevnt underlag kan føre til tripping. Disse sprekker eller annen skade trapper bør fjernes og erstattes for å unngå skade.

Bruksanvisning

1 Wedge den flate enden av en lirke bar eller flat bar under fremre leppe av trappetrinn; starter ved en ende av trappen første, bor så nær gapene i trappen som mulig. Hvis flere trinn må fjernes, alltid starte fra toppen og jobb deg vei til bunnen.

2 Trykk den andre enden av baren med en hammer for å kjøre den i ytterligere mellom trappetrinn og stigerør.

3 Trykk ned på brekkjern, som tvinger kilt enden av baren oppover for å lirke trapp løs. Du kan også kile baren mellom sprekkene i trappen og deretter lirke styrene løs.

4 Fjern brekkjern, flytte den ned til det neste settet med negler på slitebanen og kile i baren under leppen. Lirk styret løs og gjenta med de andre sett med negler inntil styret er løs.

5 Trykk på lirke bar rett ned å kile det mellom trappe stigerør, eller sparke plater og vanger. Trekk stangen mot deg for å lirke styret løs, og deretter kjøre den ned lenger å løsne bunnen av styrene, om ønskelig.

6 Trekk ut de resterende spiker med klo slutten av en hammer. Mens mange av negler kommer ut med styrene, noen kan forbli og krever fjerning før du bytter trappen. Fortsett å fjerne alle de sprukne trinn og stigerør på denne måten.

7 Kontroller stringere for skader etter å ha fjernet alle sprukne trinn og stigerør for å finne ut om strukturell støtte må også fjernes. Sprekker, rotting tre og termitt skade er alle tegn på at strin bør fjernes.

8 Fjern boltene som monteres forsterkningene til veggene med en skralle, eller lirke styrene løs med en lirke bar hvis negler blir brukt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com