Gartner Ideer for Pool Areas

June 27

Gartner Ideer for Pool Areas


Bassengene er en stor investering, og krever spesielle hensyn under prosjektering og installasjon. Gartner rundt dem skaper en atmosfære og setter en scene. Planter, busker, trær og landskaps materialer bør utfylle basseng og minimere verftet og hage vedlikehold. Enten enkel eller forseggjort, plan bassengområdet landskaps sammen med pool design for de beste resultatene.

Lag en plan

Landskaps rundt et basseng er innstillingen for en stor funksjon av din bolig. Planlegg landskaps samtidig du planlegger størrelse, type og plassering av bassenget. Lag en liste over hvordan du vil at bassenget og planter rundt det å se, hvilke planter du vil bruke, og hvor du ønsker å kjøpe dem, hva budsjettet er for landskapsforming og en tidslinje for ferdigstillelse. Skisser bassenget form og dimensjoner på millimeterpapir, og lage flere kopier av den. Prøv ut forskjellige planter og fargekombinasjoner på svømmebassenget skisse. Tenk vekst vaner, moden størrelse og vedlikehold av landskapsplanter du vurderer.

Bruk Stone og Rock

Bruk naturstein og stein i landskaps bassenget for å skape tekstur og minimere anlegg og busk vedlikehold. Vurdere en naturlig stein grensen og uteplass rundt bassenget, med planter og busker plantet 20 til 25 fot fra bassengkanten for å unngå plante søppel i bassenget eller bassenget kjemisk skade på planter. Granitt og skifer plater, landskapssteinblokker, River Rock, blå stein, lilla kvarts, rød stein og regnbuerocke er bare noen av de dekorative steiner og klipper du kan bruke i landskapsarbeid rundt bassengene.

Bruk stauder

Bruk blomstrende stauder så mye som mulig for å kutte ned på vedlikehold og legge til farge og interesse fra vår til høst. Perennial dekorative gress og steiner eller rullesteiner skaper en savanne-lignende utseende. Blomstrende busker som butterfly bush tiltrekke sommerfugler og fugler. Duftende blomstrende busker som syriner og kamelia legge til en annen dimensjon, parfymert duft, til landskaps rundt bassenget. Blomstring bakken dekker skape et vedlikeholdsfritt teppe rundt bassenger for en enkelt utseende.

Legg Lights

Bruk lys i landskaps rundt bassenger å legge natta drama og belysning. Bruk solens lys, lykter langs veier, undervanns bassenget lys og spotlights på terrassen og dekk. Du kan også vurdere prydplanter eller pyntegjenstander som skulpturer å utvide området nytten utover kvelden uten kostnaden av elektrisitet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com