Hva å gjøre med peeling Sement?

May 29

Hva å gjøre med peeling Sement?


Fikse peeling betong sparer ordentlig integriteten og utseendet på området. Peeling eller flasser betong kan være et resultat av flere saker. Vær og dårlig betong forberedelse er bare to av årsakene som kan være å klandre for den forverrede skive. Å finne årsaken til avskrelling noen ganger hjelper til fiksering av betong, men de løsninger som er generelt de samme.

tetting

Utette betong eller feil forseglet betong kan begynne å flasse eller peeling over tid. Kaldt vær kan forårsake frysing og tining på overflaten, slik at toppen av betongen for å begynne å gå i oppløsning. Løs dette problemet med et tykt lag av epoxy-basert tetningsmasse. Fjern alle flassing med en stålbørste før du begynner prosjektet, og sørge for at området er rent og fritt for rusk, skitt, fett og oljeflekker. Hvis betongen ble feil blandes før helling, kan betongen ikke være porøs nok til å ta imot tetningsmassen. Påfør to tykke strøk av fugemasse i dette tilfellet, for å forlenge levetiden på betongen.

patching

For små områder av peeling, kan patching være løsningen. Når små områder skrelle, kan problemet være å skade overflaten. Kjemikalieutslipp eller rengjøring kan fjerne fugemasse fra betongen, slik at det sårbart. For disse små flekker, bland eller bruk en forberedt betong patching systemet. Patching er vanligvis påføres med en liten sparkel. Glatte kantene av lapp nivå med gammel betong. Spot forsegling er nødvendig for å hindre avskalling fra reoccurring. Det er lurt å forsegle hele betong området på denne tiden for å hindre at flere små områder vises.

resurfacing

Hvis forsegling ikke løser problemet med peeling eller området er for stor til å lappe, er resurfacing et alternativ. På samme måte som den opprinnelige fylling av betongen, innbefatter overflatebehandling som dekker hele området. Det gjør ikke vanligvis krever innramming. Hell raskt tørkende betong over eksisterende lag, og spre den med en spade. Kvadrat opp kantene med baksiden av spaden for å forhindre overspill. Fullføre prosjektet med en push kost å glatte toppen. Selfangst er nødvendig etter de nye strøk tørker. Hvis betongen ble blandet feil for den første strømme, er dette noen ganger det beste alternativet for å hindre peeling.

Erstatning

Den siste utvei for peeling betong er erstatning. Dårlig blandet eller værbitt betong kan være repareres hvis venstre ubehandlet i en lang periode. På dette punktet, er erstattet av oppløsningen. For et lite konkret uteplass eller kort fortauet, kan dette være å foretrekke å resurfacing. Bryt opp betongen helt, og starte på nytt. For store områder, kan delvis erstatning være å foretrekke. Med en konkret cutter, fjerne peeling områder. Hell et nytt lag med betong, og glatt den til å matche den eksisterende lag. For best resultat, leie en profesjonell til å kutte ut det skadede området.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com