Hvordan holde Cats Out of Raised Hage Beds

July 3

Hvordan holde Cats Out of Raised Hage Beds


Hvis du har problemer med katter å få inn dine hevet hage senger, løse problemet ved å legge hindringer eller dekker området. Vann, visse planter, dufter, samt kjemiske og ultralyd repellents alle vil gjøre hagen din lite attraktivt for firbente besøkende. I tillegg til å være vanskelig å omgå, kan katten avføring og urin endre nivåene av hagen din senger sammensetning og surhetsgrad og drepe planter.

Bruksanvisning

1 Installer sprinkleranlegg i hagen din seng hvis du leter etter en naturlig løsning. Katter liker ikke vann og har en tendens til å styre klar av områder der de kan bli våt. Prøv motion-aktivert sprinkleranlegg - som slår seg på hver gang et dyr går inn i sengen - for å holde kattene unna.

2 Bruk en duft frastøtende. Plante urt rue eller Coleus canina anlegget for å holde kattene unna, eller bruke en duft frastøtende basert på løve møkk for å gjøre det virke som en annen katt har markert territorium. Prøv en kjemisk frastøtende hvis en naturlig løsning ikke fungerer.

3 Gå ultralyd. Installer bevegelsesfølsomme ultralyd enheter under bakken. Disse enhetene slipper en lyd for høy for menneskelige ører når bevegelse registreres over bakken.

4 Lag en barriere. Dekk til hage seng med netting, skarpe steiner eller plastmatter (som katter ikke liker å gå på) for å gjøre det frastøtende mot katter. Planting en tornete busk eller to i nærheten også vil motvirke eventyrlystne kattedyr.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com