Hjem rettsmidler for å bli kvitt bier

March 27

Hjem rettsmidler for å bli kvitt bier


Bier er vanligvis velkommen i små tall, summende fra blomst til blomst eller gi honning. Men i store tall, for eksempel en bikube på din husstand veranda, kan bier bli en plage eller en fare for din familie. Med over 20.000 bier varianter aktive i løpet av sommermånedene, må du kanskje bruke noen hjemme rettsmidler for å bli kvitt bier hvis de blir et problem.

Møll baller og Smoke

Fyll sokker eller strømpebukse med møllkuler og henge dem fra ulike steder rundt om i bikuben eller landskapet. Dette kan se morsomme, men møllkuler frastøte bier svært raskt.

Du kan også bruke røyk under en bikube å spre bier, men dette kan være vanskelig, og du må ta forholdsregler. Brenn en liten mengde av tre eller papir under bikube i midten av natten, og biene vil fly ut av bikuben, uskadd. Du vil sannsynligvis trenge litt ekstra bemanning for denne type middel, med en liten peisovn, som et bål ovn, for den mest effektive mengden av røyk.

støvsuging

For mindre elveblest eller reir, bruke en støvsuger for å forstyrre kolonien. Tidlig på kvelden rundt skumring, bruke verneutstyr og vernebriller. Poke reiret lett med en pinne og holde vakuum vedlegg rett i nærheten av hullet åpning som liten koloni av bier flyr ut. Dette vil ikke bare drive bier, men vil bidra til å eliminere dem ved å suge dem opp. Husk dette fungerer bare med kolonier av ca 20 bier eller så.

Eliminer vassdrags-

Alle elveblest må være i nærheten av en vannkilde, som vann er en nødvendig ressurs for bier gjør honning. Noen ganger når bier gjøre sine hjem på hjemmesiden din, betyr det vannressurser er vanskelig å finne andre steder, slik at de benytter bassenget eller pytter. Kutt ned på bee aktivitet ved å fjerne vannressurser som du bruker, som et barnebasseng eller blomsterpotte skuffer, og ved hjelp av en løvblåser til å blåse bort dam vann.

bruk Borax

Strø boraks på strukturen og alle rundt de omkringliggende områdene. Denne metoden vil ta en stund å bli kvitt alle biene, men arbeideren bier fra de omkringliggende områdene vil bringe boraks tilbake til strukturen, noe som resulterer i eliminering av kolonien. Bruk hansker ved håndtering av boraks.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com