Når og hvordan kan du overføre Ginger planter?

May 6

Når og hvordan kan du overføre Ginger planter?


Ginger (Zingiber officinale) er en tropisk plante som produserer spiselige jordstengler. Planten vokser til 4 fot høy, og deler av jordstengler høstes gjennom hele året, og etterlater noen jordstengler i bakken for å spre og utvikle seg til nye planter. Ingefær er lett formeres fra røtter kjøpt i dagligvarebutikker, og anlegget er noen ganger startes inne i et glass vann før det blir overført til jord. Selv om ingefær vokser i US Department of Agriculture plante hardførhet soner 8 til 12, kan det dyrkes i en beholder og bringes inn i løpet av vinteren for de i kaldere klima.

Bruksanvisning

1 Se etter ingefær planter startet i vann briller for å utvikle røtter minst en tomme lang før de overføres til jord.

2 Plant ingefær plantene utendørs, i USDA hardførhet soner 8 til 12, på våren når faren for frost er over. I denne planting sone, kan du også overføre ingefær anlegget utendørs om sommeren. Hvis det utvikler sine røtter i høst, forlater anlegget i vann til våren. Grow ingefær anlegget i en container hvis du bor utenfor sin hardførhet sone.

3 Velg en delvis eller fullstendig skyggelagt beliggenhet med godt drenerende jord å plante ingefær. Hvis vokser i en beholder, bruk en som er 8 inches dyp og fylle det med rik, økologisk potting jord.

4 Grav ned i bakken, for utendørs plantings, med en hage sparkel å løsne jorden til en dybde på minst 8 inches. Ginger planter trenger mye næring; hvis du har dårlig jord, jobbe i noen rike, organiske kompost på samme tid.

5 grave et hull så stort som det jordstengler og dyp nok til å plante rotstokk en tomme under jordoverflaten.

6 Plasser ingefær rhizom i hullet og dekke med en tomme av jord. Vanne jorda før det er fuktig, men ikke våt.

7 Dekk bakken med mulch å holde på fuktigheten hvis jord avløp og tørker raskt. Ginger planter vokser best når jorden holdes fuktig.

Hint

  • Hold beholderen dyrket ingefær i en skyggefull plassering. Ta dem innendørs hvis det er fare for frost, plassere dem i et varmt sted i direkte sollys.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com