Hvordan oppdatere en Ranch House

May 15

Hvordan oppdatere en Ranch House


Først popularisert i etterkrigstiden, ranch husene var rimelige strukturer som tilfredsstilte behov og smak av de som vender tilbake fra krigen og å starte nye familier. Ranchen Huset er preget av sin fleksible verktøy og beskjedne utseende, med sin lineær fordeling av rom, og ved bruk av store glassflater for vinduer og skyvedører til å bli brukbare utearealer til komfortable, innendørs plass. Ranch hus har mistet sin popularitet siden etterkrigstiden, imidlertid, og mange eiere oppdaterer utendørs og innendørs funksjoner for å bedre reflektere mer moderne smak i boliger.

Bruksanvisning

Hvordan oppdatere en Ranch House

En re-design hjemmet landskaps. Dette er en av de enkle enkleste måtene å endre utseendet av hjemmet. Legg små, dekorative trær på forsiden av ditt hjem for å bryte de horisontale linjene og skape interesse. En høy, koniske evig på slutten hjørne av ditt hjem vil gi et praktisk stoppested for øyet. Gå lett på lave, horizonal-spredning busker under Windows som bare gjentar den lave taklinjen av huset. Buede gangveier vil legge bevegelse til portrom.

2 Legg tekstur til forsiden av huset med stein eller tegl. Dette kan gjøres veldig billig med faux-produkter, og kan gå en lang vei å legge interesse til en ellers kjedelig ytre. Kombiner med en livlig, men smakfullt-tonet strøk med maling for en frisk, moderne utseende

3 Legg en kortstokk, veranda eller uteplass for ny stue. Ranch husene er generelt utformet for å bruke uteområder, og en enkel addisjon av en tre dekk eller steinterrassen kan friske opp utseendet og funksjonen til uterom. En hage pergola eller espalier for klatring vinstokker gjør huset mer attraktivt og innbydende.

4 Bygg et tillegg for ekstra plass. En godt planlagt tillegg som legger et soverom, et komplett bad, en familie, eller en full spisestue vil holde hjemmet konkurransedyktig med mer nylig bygde boliger i området, og vil bidra til å øke annenhåndsverdi.

5 Remodel kjøkkenet. Moderne kjøkken er mer romslige enn de som er bygget i 1950 og 1960-tallet, og utnytte arbeidsområde mer effektivt. Renovere kjøkkenet til å omfatte disse funksjonene, samt nye skap, marmor eller granitt, og energieffektive apparater vil gjøre hjemmet ditt mer ønskelig.

6 Oppdater badet. Etter oppusset kjøkken, ingenting legger til videresalg verdi mer enn oppdaterte bad. Minst to komplette bad er nå boligstandard, og marmor forfengelighet og moderne flislegging er alltid ønskelige funksjoner verdsatt av kjøpere.

Hint

  • Unngå altfor utsmykkede effekter som negativ innvirkning grunn enkelhet av ranch huset.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com