Hvordan slå på en elektrisk varmtvannsbereder

April 4

Hvordan slå på en elektrisk varmtvannsbereder


Når en elektrisk varmtvannsbereder er plassert i et hjem, er det kablet og koblet til hovedbryter. Det er teknisk sett ingen varmtvannsberederen strømknappen eller slå for å snu for å slå den på. Men det er et par måter å sikre elektrisk varmtvannsbereder er slått på, slik at det vil produsere varmt vann.

Bruksanvisning

1 Finn hovedbryter. Vanligvis vil dette være i kjelleren om hjemmelaget har en, ellers kan det være i et skap eller på en yttervegg av hjemmet.

2 Finn breaker merket "varmt vann." Pass på at bryteren ble satt til på-stilling. Hvis det ikke er det, slå den på og vente et par timer for å teste vannet for å være sikker på at det er varmt. Hvis bryteren var allerede i på-posisjon, fortsetter du med neste trinn.

3 Slå bryteren for varmtvannsberederen til av-stilling på krets panel.

4 Finn tilgangspanelene på elektrisk varmtvannsbereder. Disse vil se ut som små dører. Avhengig av størrelsen på varmtvannsbereder, kan du ha en eller to.

5 Skru ut skruene på toppen tilgangspanelet. Fjern skruer og tilgangspanelet og sett til side.

6 Fjern isolasjon og plast barriere hvis det er én. Dette vil bare pop rett av når rykket. Sett disse til side også.

7 Finn termostaten. Det vil vise enten varm / varm eller det kan vise faktiske grader.

8 Kontroller at termostaten er satt for varmt vann. I de fleste tilfeller vil dette være mellom 120 grader og 140 grader. Hvis termostaten ikke er satt på denne måten, kan du bruke skrutrekker for å slå hjulet på termostaten til det ligger mellom disse temperaturene.

9 Sett på plass plastbarrieren ved å klikke den på plass. Brette isolasjonen over plast barriere. Bruk skruene som fester tilgangspanelet tilbake på plass.

10 Gjenta disse trinnene for å sørge for at bunnen termostaten er satt for varmt vann også, hvis det er to termostater.

11 Slå av strømmen til varmtvannsberederen tilbake på med bryteren bryter på kretspanelet. Vent et par timer før du sjekker for varmt vann.

Hint

  • Hvis du ikke har varmt vann etter fullført fremgangsmåten her, vil du trenger for å feilsøke hvorfor varmtvannsberederen ikke produserer varmtvann.
  • Åpne aldri en elektrisk varmtvannsbereder tilgangspanelene uten å slå av strøm til varmtvannsbereder.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com