Slik Care for Roses i sommer

April 25

Slik Care for Roses i sommer


Våren er utvilsomt den travleste vedlikehold sesong for roser. Fra plante nye varianter til beskjæring bort vinterskader, har rosen gartner hendene fulle. Når sommeren ruller rundt er det flere oppgaver å gjennomføre som er mer beskyttende i naturen. Selv om de fleste roser gjøre det bra i varmt vær, de krever litt ekstra hjelp til å få dem gjennom hunden dager sommeren.

Bruksanvisning

1. Vann rosen i henhold til fuktighetsinnholdet i jordsmonnet. Bløtlegg de 10 inches av jord annenhver uke, men sjekk jorden med noen dager i varmt vær. Påfør vann til jorda rundt rosen, ikke bladverket.

2 Spre en frisk, 3-tommers lag av mulch på jorden, fra 6 inches bort fra rose hoved stokk til en fot utenfor drypp linje. Mulch isolerer jord og holder det fuktig.

3 Gjødsle rosen for siste gang denne sesongen i midten av juli, og senest 1. august Bruk en gjødsel merket for bruk på roser, til kursen slått på etiketten. Ikke gjødsle på dager når temperaturen er over 85 grader Fahrenheit, og vann både før og etter bruk.

4 klipp av roser som de dør. Dette bidrar til planten bevare sin energi og fremstille nye blomster. Skjær rose stammen tilbake til 1/4 tomme over et blad med fem brosjyrer.

5 Kontroller rose for sommeren skadedyr som japansk biller, edderkopper midd og trips. Håndplukk japansk biller og knuse dem. Spider midd og trips kan styres med insektmidler. Hvis du kommer til å høste rose hofter i vinter for å bruke i te eller andre kulinariske bruker, gjelder en organisk insekt såpe i stedet for en kjemisk insektmiddel. Følg etiketten instruksjoner og bruke på hastighet og på den måten foreslått.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com