Hvordan tilbakeviser veggedyr Fra soveposer

November 22

Hvordan tilbakeviser veggedyr Fra soveposer


Bed bugs har vært vanlig i historien over hele verden. Etter en omtrentlig 50-års utsettelse, har veggedyr nylig returnert til grådig infisere hoteller og hjem over hele Nord-Amerika og Europa. Bed bugs er ikke-flygende insekter som beveger seg ganske sakte. De foretrekker å leve innendørs, gjemmer seg i gulv, madrasser og veggen sprekker på dagtid. I midten av natten, kan bed bugs krype på sengen og lever på en menneskelig vert. Selv om det ikke er kjent for å spre sykdom, veggedyr forstyrre og irritere folk. Vaskbare soveposer kan vaskes for å eliminere bed bugs, men hvor du lagrer dem er viktig i repelling ytterligere angrep.

Bruksanvisning

1 Rengjør sovepose for å sikre at ingen seng bugs bor i den. Vask sovepose i en vaskemaskin med vanlig vaskemiddel, sette temperaturinnstillingen til varmt. Tørk sovepose på høy varme i minst 20 minutter. Noen langvarig bed bugs vil bli drept med dette vasking og tørking metoden.

2 Vurdere hvor du skal bruke soveposen. En camping tur utendørs bør ikke presentere noen seng bug infestation som de ikke kan overleve i temperaturer under 25 grader F. Sørg for telt og campingutstyr, for eksempel puter, ikke har vært utsatt for veggedyr. Unngå å bruke sengetøy eller klær som kan ha vært i en seng bug infested hjem.

3 Sjekk hotell sengetøy for tegn på seng bug infestation, inkludert din egen sovepose hvis du reiser med det. Tegn på veggedyr inkluderer svart eller rustfarget flekker på sengetøy fra deres avføring eller fra potets bugs. Spør hotellet manager for å bytte rom hvis du merker tegn på veggedyr.

4 Hold barn hjemme, i stedet for å sende dem til overnattinger, hvis du er bekymret for veggedyr i en bestemt husholdning. Hvis du må sove i en sovepose i nærhet av mulig seng bug forurensning, kan du velge å prøve en ikke-giftig seng bug avstøtende spray. Men noen midler anses ineffektivt og andre også farlig å spray på senger.

5 Sjekk ditt eget hjem for seng bug infestation hvis din soveposer fortsette å tiltrekke seg veggedyr. Se etter de små bugs om natten og se etter svart eller rust-fargemarkeringer i senger. Støvsuge alle tepper jevnlig, tette sprekker og hull i veggene med caulk, og holde hjemmet rot gratis. Ring en skadedyrbekjempelse selskap som spesialiserer seg i seng bug behandling hvis du har mistanke om et hjem invasjon.

Hint

  • Prøver alltid å få øye på bed bugs før du tar kvelden.
  • Vask sengetøy, sovepose eller klær i varmt vann hvis du har mistanke om veggedyr.
  • Insektsbitt er vanligvis milde og ikke forårsake betydelige helseproblemer.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com