Hvordan Paint en aksent vegg i et stort rom

September 21

Hvordan Paint en aksent vegg i et stort rom


Når det kommer til hjem design, er det ingen billigere, enklere og mer effektiv måte å endre utseendet på et rom enn å male det. Når du besøker jernvarehandel og ta en titt på alle de fargealternativer, kan det være overveldende. Kanskje det er en levende farge du liker, men er skeptisk om å male hele rommet i den fargen. Dette er når en aksent vegg kan komme inn i bildet.

Bruksanvisning

1 Forsknings forskjellig utseende før du bruker penger på maling. Besøk en bokhandel og bla gjennom de hjem design bøker og magasiner. Eller sjekk ut noen bilder på nettet. Finn et utseende som du elsker. Pass på at stil og farge vil jobbe med rommet, design stil og nåværende veggfargen.

2 Velg hvilken vegg du vil male. Vanligvis er det beste alternativet for å male det sentrale veggen i rommet. For å finne ut hvilken vegg er navet, se på oppsettet av møbler. Hvis du arbeider med en typisk firkantet eller rektangulært rom med fire vegger, er dette vanligvis en av de to langvegg og kan være bak en seng eller sofa.

3 Ta en haug med maling sjetonger fra jernvarehandelen og se på dem i rommet du skal male. Hold dem opp til møbler, tekstiler og andre veggene i rommet. Når du har funnet den perfekte fargen, kjøpe den eksakte skygge. Et godt tips er å gå med en høyere kvalitet merkevare av maling. Det kan bety shelling ut litt mer penger, men det vil være verdt det når du ikke trenger å male tre eller fire strøk.

4 Kjøp en høy kvalitet rull med malerens tape. Siden de omkringliggende vegger vil være en annen farge, ønsker deg en fin skarp linje dele dem. Spør noen som jobber i butikken hvilket merke han anbefaler. Påfør tape nøye, trykke den ned med fingrene for å gjøre en fast segl.

5 Påfør et strøk med primer. Latex eller oljebasert er fine, men latex er mye lettere å rydde opp og har mindre røyk. Andre sverger ved holdbarheten av oljebasert. Etter at primeren er helt tørr, påfør et strøk med maling. La det tørke og deretter avgjøre om du trenger en andre strøk. Er du i tvil, alltid gå for den ekstra strøk. Når malingen er helt tørr, fjerner du teipen forsiktig for den store avsløre.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com