Hvordan lage en Mason Bee Habitat

August 20

Murerbier er interessante, ufarlige bier til å ha i en hage. De pollinere trær og blomster og bly rolige små liv. Ville bee populasjoner er truet og bier av alle arter er avgjørende for naturlige økosystemer og jordbruk. Av disse grunner gartnere med interesse for bevaring kanskje vil inkludere murerbier på sin liste over skapninger å oppmuntre. I tillegg, hvis du har en interesse i entomologi, disse biene er fascinerende. De bygger små hus med sement, eller for å være mer presis, gjørme. For å gi murerbier en hjelpende hånd, dedikere en liten plass i hagen din til å gi ideelle forhold.

Bruksanvisning

1 Plant en rekke lokale busker og blomster i murerbier habitat nettstedet. Alternativt tillate en oppdatering av bakken for å "gå vill". Native planter gir nøyaktig riktig habitat for native bier. Lokale universitets utvidelser og verne veldedige organisasjoner kan gi en liste over planter som passer for din region. Ditt valg fra listen, avhenger av plass, jord og din personlige smak.

2 Bor mange hull i forskjellige størrelser, fra 1/8-tommers til ½-tommers, i en trekloss for å lage en hekkeplass. Typen av tre er ikke spesielt viktig, det som er avgjørende er at treverket ikke har blitt behandlet med giftige kjemikalier. Ulike størrelser av hullene gir reirplasser for ulike arter av murerbier.

3 Fest tre til et gjerde eller tre med skruer eller spiker. Har hullene vendt ut. Du kan også bare plassere reiret boksen stående på toppen av en haug med skrap tre. Kile med klosser for å holde det trygt. Det beste stedet er en som får morgensol og ideelt sett er plassert sammen noe med en lang rett linje, for eksempel et gjerde eller hekk.

4 Bland jord og vann i den keramiske fatet for å danne en tykk gjørmete pasta. Sett fatet i nærheten av trelast. Dette er gjørma biene trenger for å lage reir. Hold det fuktig hele våren og sommeren.

Hint

  • Som et alternativ til å bore hull i et stykke av trelast, pakke en tom plastboks med sugerør og rør av ulik diameter. Mason bee hekker bokser er også tilgjengelig fra hagen forsyne butikkene.
  • Unngå bruk av kjemikalier, spesielt plantevernmidler, i hagen din. Slike kjemikalier er giftige for de fleste arter, særlig insekter, ikke bare målarter. Økologisk hagebruk er den største måten du kan hjelpe dyr i hagen din.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com