Hvordan Absorber Olje på Betong

July 29

Oljesøl er vanlig på garasje gulv og innkjørsler. Kjøretøy lekke, du tilfeldigvis overfylle din gressklipper, kanskje en olje kan blir slått over. Uansett hvor utslippet skjedde eller hvor den er plassert, må du rengjøre den med en gang. Olje - enten ny eller brukt - er en farlig materiale. Forurenset avrenning fra et utslipp kan finne sin vei inn i bakken, storm kloakk og vassdrag.

Bruksanvisning

1 Inneholder oljeutslippet på betongen ved å spre en tykk barriere av kattunge søppel rundt omkretsen.

2 Spread kattunge søppel over sølt olje til det er dekket. Hvor mye du trenger å bruke, avhenger av hvor mye olje. Vent noen minutter. Hvis du ser at noe olje sivet gjennom, legge til mer søppel å dekke over det.

3 La oljen ølet å suge opp, uforstyrret, for en time eller to. Jo større utslipp, til mer tid pus kull må absorbere det.

4 Åpne en søppelpose og legg den ved siden av utslippet. Scoop kullet opp med et feiebrett og legg den i posen. Sett posen til side.

5 Lag en olje kutte løsning ved å legge to ts. av oppvaskmiddel til en gallon-bøtte med veldig varmt vann. Dypp en pensel i løsningen og skrubbe området for å bryte opp eventuelle gjenværende olje.

6 Tørk opp vaskemiddelet med tørkepapir. Legg dem i posen med søppel. Forsegle posen sikkert og behandler det riktig. La betongen tørke.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com